رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند ۳۲ شهید در حملات اسرائیل به غزه از بامداد پنجشنبه تاکنون (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) عراقچی: برای جلوگیری از اسنپ بک تردیدی نداریم | آژانس بگوید پروتکل بازرسی از تاسیسات هسته‌ای بمباران شده چیست؟ لاریجانی: رهبر انقلاب موازنه را در جنگ آمریکا و اسرائیل بر هم زد | امکان عادی‌سازی روابط با سوریه وجود دارد اوکراین مدعی سقوط جنگنده سوخو ۳۰ روسیه شد ارمنستان: منافع حیاتی ایران همواره مدنظر ماست واکنش دیده‌بان حقوق‌بشر به حمله اسرائیل به زندان اوین نقض مجدد آتش‌بس با حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) انهدام یک تانک ارتش اسرائیل در غزه توسط «القسام» عارف وارد قرقیزستان شد تلاش‌های ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل شروع شد | تماس ترامپ با وزیر دارایی نروژ ترامپ: فکر می‌کنم «پوتین» می‌خواهد به توافق صلح در اوکراین دست یابد سردار رادان: ۷۵ درصد زوار اربعین حسینی به کشور بازگشتند سخنگوی وزارت خارجه: بمباران اتمی ژاپن از جنایات تاریخی است رهبر انصارالله یمن: اسرائیل در ظلم، شکنجه، بی‌عدالتی و جنایت مهارت دارد دیدار وزیر خارجه ایران با مسئولان تولیت حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) + عکس مصر میانجی ایران و آژانس شد؟ حماس: هدف از طرح شهرک‌سازی صهیونیستی قطع ارتباط بین رام‌الله و بیت لحم است تصمیم ارتش صهیونیستی برای فراخوان ۱۰۰ هزار نیرو برای اشغال غزه
سرخط خبرها

پاسخ نمایندگی ایران در سازمان ملل به یک ادعا | مقاومت توانایی دفاع از خود را دارد

  • کد خبر: ۱۸۹۰۴۰
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۷
پاسخ نمایندگی ایران در سازمان ملل به یک ادعا | مقاومت توانایی دفاع از خود را دارد
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در پی طرح ادعاها مبنی بر مداخله ایران در درگیری میان نیروهای مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل تاکید کرد: جبهه مقاومت توانایی دفاع از خود را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز یکشنبه به وقت محلی برابر با ۱۵ اکتبر ۲۰۲۳ و ۲۳ مهرماه جاری در واکنش به طرح ادعاهای مداخله ایران در درگیری های اخیر میان نیروهای مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل گفت: «اگر رژیم آپارتاید اسرائیل قصد حمله به ایران، منافع و اتباع آن را نداشته باشد، ایران در این درگیری مداخله نخواهد کرد. جبهه مقاومت توانایی دفاع از خود را دارد.»

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه سی‌بی‌اس، درباره احتمال وقوع یک جنگ شدید بین مرزهای لبنان با سرزمین‌های اشغالی هشدار داد و گفت: نمی‌توانیم این موضوع را نادیده بگیریم که ممکن است ایران به‌طور مستقیم وارد عمل شود. ما باید برای هر احتمالی آماده باشیم.

وی درباره احتمال درگیر شدن ایران در جنگی که با حمله حماس به مواضع رژیم صهیونیستی آغاز شد، گفت: این یک خطر است و ما از همان ابتدا به آن توجه داشته‌ایم.

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد روز شنبه به وقت محلی برابر با ۱۴ اکتبر ۲۰۲۳ و ۲۲ مهرماه جاری نیز در واکنش به حملات رژیم اسرائیل گفت: اگر جنایات جنگی و نسل‌کشی رژیم آپارتاید اسرائیل فورا متوقف نشود، وضعیت ممکن است از کنترل خارج شود و عواقب گسترده‌ای را داشته باشد که مسئولیت آن بر عهده سازمان ملل، شورای امنیت و کشورهایی است که شورا را به سمت بن‌بست هدایت می‌کنند.

پیش از این، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در سفر منطقه ای به سر می برد، در بیروت گفت: اعلام ساعت صفر (جنگ تمام عیار) برای هرگونه اقدامی علیه تداوم جنایت جنگی در اختیار مقاومت است.

امیرعبداللهیان درباره موضع جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود امریکا به جنگ و بمباران فلسطین و لبنان، خاطرنشان کرد: مقاومت به تنهایی قادر است هر اقدامی را انجام بدهد و امکانات آن را هم دارد. جمهوری اسلامی ایران فعالانه از مقاومت مردم فلسطین و لبنان در مقابل هرگونه جنایت جنگی در عرصه سیاسی و رسانه ای و دولتی حمایت می‌کند. مقاومت در منطقه امروز توانایی آن را دارد که به تنهایی نیازهای خود را برآورده کند. ما برای جلوگیری از جنایات از طریق دیپلماسی و رایزنی سیاسی در سطح منطقه ادامه خواهیم داد. امروز صهیونیست ها در بدترین وضعیت قرار دارند و عملیات طوفان الاقصی این را یکبار دیگر به اثبات رساند. حضور تمام قد آمریکا در کنار تل آویو دلیل دیگری است که رژیم صهیونیستی در بدترین وضعیت امنیتی و نظامی قرار دارد.

تارنمای خبری آکسیوس روز شنبه( ۱۴ اکتبر ۲۰۲۳ - ۲۲ مهرماه جاری) ادعا کرد: دو منبع دیپلماتیک به این رسانه گفتند که ایران روز شنبه با ارسال پیام غیرمستقیم به اسرائیل تاکید کرد که خواهان تشدید تنش در جنگ حماس و اسرائیل نیست اما در صورت ادامه عملیات اسرائیل در غزه، ناچار به مداخله خواهد بود.

این رسانه آمریکایی در ادامه مدعی شد: چنانچه ایران به طور مستقیم یا غیرمستقیم از جمله از طریق یک گروه تحت حمایت در سوریه یا حمایت از هر تصمیم حزب الله برای پیوستن کامل به جنگ، همراه شود، نبرد بین حماس و اسرائیل به جنگی منطقه ای تبدیل خواهد شد.

تارنمای آکسیوس ادعا کرد: پیام ایران که از طریق سازمان ملل به اسرائیل فرستاده شده، در حالی است که دولت بایدن در تلاش برای بازداشتن ایران و حزب الله لبنان از پیوستن به جنگ است. این هفته، ایالات متحده یک گروه ناو هواپیمابر و جت های جنگنده را به منطقه فرستاد.

نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند. با آغاز عملیات و حملات نیروهای مقاومت فلسطین فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیست‌ها روانه شد و هم‌زمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمین‌های اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامن‌تر از همیشه شود.

رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین غافلگیر و شکست مفتضحانه‌ای را طی چند روز گذشته متحمل شده با اقدامی غیر انسانی تمام گذرگاه‌های غزه را بسته تا مقاومت فلسطین را ناگزیر به توقف عملیات دلاورانه «طوفان الاقصی» کند.

سازمان ملل متحد روز پنجشنبه اعلام کرد ارتش اسرائیل به این سازمان اطلاع داده است که "کل جمعیت غزه در شمال این منطقه باید ظرف ۲۴ ساعت آینده به جنوب غزه نقل مکان کنند." اما سخنگوی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل اعلام کرده است هر گونه ضرب الاجل "ممکن است رعایت نشود."

پس از دستور رژیم صهیونیستی به بیش از یک میلیون ساکن شمال غزه برای خروج به جنوب این منطقه, آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، روز جمعه گفت که وضعیت غزه «به شکل خطرناکی بحرانی شده است.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->