رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: سنجش سلامت ۳۴ هزار دانش آموز اتباع انجام شده است نگاهی به رشد تجارت ایران و افغانستان پس از حضور طالبان، در گفت‌وگو با محمود سیادت قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) همه چیز درباره صدور گواهینامه برای دارندگان کارت آمایش در خراسان رضوی اعلام آمادگی سفیر استرالیا در تهران برای اسکان مجدد بخشی از پناهندگان افغانستانی ساکن ایران قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون اقتصادی نخست وزیر طالبان به روسیه می‌رود درخواست افغانستان برای افزایش سهمیه حضور بازیکنان افغانستانی در لیگ برتر فوتسال ایران مشهد خانه ابدی هنرمند برجسته موسیقی افغانستان ویدئو | روایت متفاوت دکتر احمدشاه فرهت از خدمات مهاجران به جامعه ایران محمد محقق در رأس هیئتی برای گفت‌و‌گو درباره مهاجران به ایران آمد قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در ۱۰ سال گذشته ۵۲ هزار مهاجر در راه جان خود را از دست داده‌اند | سهم افغانستان ۵ هزار نفر شرایط جدید سفارت افغانستان در تهران برای تثبیت هویت چیست؟ مدیرعامل منطقه آزاد سیستان: تاجران افغان از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در چابهار استفاده کنند رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری حکومت طالبان: زیرساخت‌های بندر چابهار هنوز به صورت کامل آماده نیست بابک زنجانی با مقام طالبان دیدار کرد | راه‌آهن چین – افغانستان از مسیر ایران راه‌اندازی می‌شود یونیسف با وزارت کشور قراردادی دوساله با محوریت مهاجران امضا کرد | تحصیل دانش‌آموزان اتباع تنها با مدارک اقامتی معتبر امکان‌پذیر است رئیس شورای علمای شیعه افغانستان برای عرض تسلیت، به سفارت ایران در کابل رفت (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان از ایران برای ارتقای نظام درمان در افغانستان کمک خواستند  قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش نماینده ویژه آمریکا در افغانستان به انفجار اخیر در مسجد شیعیان

  • کد خبر: ۱۸۹۱۰۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۵
واکنش نماینده ویژه آمریکا در افغانستان به انفجار اخیر در مسجد شیعیان
توماس وست، نماینده‌ ویژه آمریکا در امور افغانستان در واکنش به انفجار اخیر در مسجد شیعیان در ولایت بغلان می‌گوید که جامعه‌ شیعیان افغانستان «رنج‌های زیادی از افراطیت خشونت‌بار» متحل شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، توماس وست در پست توئیتری نوشت: از حمله تروریستی روز جمعه گذشته در پلخمری که در آن تعدادی زیادی از نمازگزاران شیعه بی‌گناه کشته و زخمی شد، عمیقاً متأسفم. جامعه شیعیان افغانستان از افراطیت خشونت‌بار رنج‌های زیادی را متحمل شده است. به خانواده‌های متضرر تسلیت عرض‌ می‌دارم.

گفتنی است که عصر روز جمعه گذشته، حین ادای نماز جمعه در مسجد «امام زمان» شیعیان در سرک اول سیلوی شهر پلخمری، مرکز بغلان انفجاری به‌ وقوع پیوست.

طالبان در بغلان تنها شهادت هفت تن و زخمی‌شدن ۱۵ تن را تأیید کرده‌اند؛ اما منابع شمار تلفات را بیشتر اعلام کردند.

گروه داعش مسوولیت این حمله را برعهده گرفته و با نشر عکسی گفته که این حمله توسط انتحاری انجام شده است‌.

پیش از این، شورای امنیت سازمان ملل متحد در واکنش به این انفجار گفته بود که «تروریزم در همه اشکال و مظاهر آن» یکی از جدی ترین تهدیدها برای صلح و امنیت در افغانستان و همچنان در جهان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->