رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

عادی شدن تخلف در کمبود محسوس پلیس راهنمایی در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۹۲۰۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰
عادی شدن تخلف در کمبود محسوس پلیس راهنمایی در مشهد
عکس مطلب مربوط به دو پیاده‌روی نزدیک به دکه‌های پلیس راهنمایی و رانندگی شهر مشهد در دو ساعت متفاوت است؛  جلوی دانشگاه آزاد مشهد و ورودی میدان پارک که پیاده‌رو چنان از خودرو پرشده که جایی برای پیادگان ندارد.

شهرآرانیوز - روز‌هایی نه‌چندان دور، خودرو‌هایی از پلیس با نوار آبی روی بدنه و عبارت: "پلیس راهنمایی و رانندگی" و نیز پلیس‌هایی با نشان پلیس راهنمایی داشتیم و بدین‌ترتیب نظم عبورو مرور شهری در کلان‌شهر زائرپذیر مشهد برقرار بود و دل هوارداران قانون شاد!

این روزها، چنان حجم قابل مشاهده تخلفات و عادی‌سازی تخلف و تشویق به تخلف رانندگی بدون عقوبت توسط دسته متخلفین بی عقوبت، در این شهر افزایش یافته که آدمی حیرت می‌کند و آرزوی دیدن پلیس راهنمایی را دارد.

دیگر تخلفی مانند عبور خودرو‌های عادی از خط ویژه و نیشخند قانونمداران نمونه خط ویژه ملک‌اباد، ورود بدون واهمه متخلفین به خیابان یک‌طرفه و ورود ممنوع و... زیاد است که نمی‌توانی بشماری‌شان!

ورود به میدان و بدون دور زدن میدان بازگشت در مسیر مخالف، عدم توجه به فرمان چراغ در گردش به راست چهارراه‌ها، گردش به چپ چهارراه‌ها از منتهی الیه سمت راست، عبور پرشمار موتوسیکلت از چراغ قرمز، عدم رعایت حق دیگران در چراغ‌های سه زمانه و سد راه شدن، توقف کامل خودرو‌ها گرداگرد میادین و... که دیگر امری عادی شده است.

نیز، پارک خودرو‌ها در پیاده‌رو که دیگر از شمارش خارج است.

همه این مثال‌ها در سایه عدم ترس متخلف از رعایت نکردن قانون اتفاق می‌افتد و کمبود پلیس راهنمایی و رانندگی را گوشزد می‌کند.

باری، ممکن است ماموریت‌های پلیس افزایش یافته و کمبود نیرو هست، خب تمام این موارد با رصد دوربین‌های معابر عمومی، نصب دوربین در میادین، دوربین در خیابان یک‌طرفه و... و اعمال قانون متخلف،  اصلاح شدنی است.

عکس مطلب مربوط به دو پیاده‌روی نزدیک به دکه‌های پلیس راهنمایی و رانندگی شهر مشهد در دو ساعت متفاوت است؛  جلوی دانشگاه آزاد مشهد و ورودی میدان پارک که پیاده‌رو چنان از خودرو پرشده که جایی برای پیادگان ندارد.

بله آقای پلیس! ما شهروندان معمولی که تاب رفتار‌های قانون‌شکنان که قطعا با شکستن هنجارها، روزبه‌روز رفتار‌های پرخطرتری بروز می‌دهند، دل‌مان برای گشت‌ها و پلیس راهنمایی رانندگی تنگ شده است؛ حتی اگر برای همه جا گشت موجود نیست، دوربین‌های متعدد پلیس یا ترافیک و... به‌راحتی توان ثبت تخلفات عادی شده رانندگان متخلف را دارد که با یک بار جریمه سنگین، قطعا از کنش عادی شده ناهنجار خود دست برخواهندداشت.

آقای پلیس! شهروندان قانون‌گرا برای اجرای قانون، دلتنگند تا جان همه محفوظ بماند حتی همان فرد خلافکار که قطعا پیامد عدم توجه به تخلقات کوچک تخلفاتی بزرگتر است که جان ما و شما و خانواده‌تان که شهروند همین شهر و عابر همین خیابان‌ها هستند را به مخاطره خواهدانداخت!  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->