آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

«بانل و آداما» از سنگال به اسکار رفت

  • کد خبر: ۱۸۹۳۳۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
«بانل و آداما» از سنگال به اسکار رفت
کمیته اسکار سینمای سنگال، فیلم «بانل و آداما» نماینده خود را برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۴ معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که مهلت اعلام شده از سوی آکادمی اسکار برای معرفی فیلم از سوی کشور‌ها به پایان رسیده، اما سینمای سنگال به تازگی فیلم «بانل و آداما» را برای رقابت در اسکار ۲۰۲۴ معرفی کرده است.

این فیلم به کارگردانی «راماتا-تولایه سی» فیلمساز فرانسوی- سنگالی، درباره زن و شوهری است که انتظارات دهکده را را زیر پا می‌گذارند. این فیلم نخستین بار در رقابت در جشنواره کن به نمایش درآمد، که تنها فیلم اول در بخش مسابقه اصلی بود و سپس در جشنواره‌های اورشلیم، مونیخ، لندن و ملبورن نیز به نمایش درآمد.

باید منتظر ماند و دید آکادمی اسکار در نهایت پس از بررسی فیلم‌های ارسالی از سوی کشور‌ها کدام آثار را واجد شرایط رقابت در شاخه بهترین فیلم بین المللی جوایز اسکار ۲۰۲۴ خواهد کرد.

دوره گذشته در ابتدا ۹۳ کشور فیلم نماینده خود را برای رقابت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی به آکادمی معرفی کردند. طی مرحله نخست ۱۵ فیلم به عنوان نامزد‌های اولیه و در نهایت ۵ فیلم به عنوان نامزد‌های نهایی این شاخه از طریق رای‌گیری از اعضای آکادمی انتخاب شدند و سرانجام در مراسم اعطای جوایز فیلم «در جبهه غرب خبری نیست» ساخته «ادوارد برگر» از آلمان برنده اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان سال شد.

نود و ششمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز ۱۰ مارس (۲۰ اسفند ۱۴۰۲) برگزار خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->