سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت انگیز و شرم آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: غنی‌سازی واژه بدی است! اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟ حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان برای زیارت عتبات عالیات در ماه‌های محرم و صفر ۱۴۰۴ جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و دول متخاصم ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌نام نهایی داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۲ + جزئیات

  • کد خبر: ۱۸۹۶۶۳
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۰
  • ۱
آغاز ثبت‌نام نهایی داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۲ + جزئیات
ثبت‌نام نهایی داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از امروز ۲۷ مهرماه آغاز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ثبت نام نهایی داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ۸ صبح امروز ۲۷ مهرماه آغاز می‌شود.

طبق اطلاعیه شماره ۸ ستاد انتخابات کشور؛ در اجرای ماده ۵۳ قانون انتخابات مذکور، ثبت نام نهایی متقاضیان داوطلبی انتخابات سراسری دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۷ آغاز شده و تا روز چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۰۳ جمعاً به مدت ۷ روز ادامه خواهد داشت.

زمان ثبت نام از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ تعیین شده است و داوطلبان می‌توانند به منظور اعلام داوطلبی خود از طریق رایانه و با دریافت رمز یکبار مصرف از شماره تلفن همراهی که با آن پیش ثبت نام خود را انجام داده اند، به درگاه keshvar.moi.ir مراجعه نموده و نسبت به تکمیل کاربرگ ثبت نام و بارگذاری مدارک و گواهی‌های مورد نیاز اقدام کنند.

شرایط انتخاب شوندگان هنگام ثبت‌نام به شرح زیر است:

اعتقاد و التزام عملی به اسلام، التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، ابراز وفاداری به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه، داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا معادل آن، نداشتن سوء شهرت در حوزه انتخابیه، داشتن سلامت جسمی و روانی به گونه‌ای که توانایی متعارف انجام وظایف نمایندگی را داشته باشد، گواهی معتبر و مورد تأیید بالاترین مقام نهاد یا مؤسسات مربوط مبنی بر داشتن حداقل پنج سال سابقه فعالیت اجرایی یا آموزشی یا پژوهشی یا قضایی در یک یا همه آن‌ها در بخش دولتی، عمومی یا غیرعمومی و داشتن کارت یا گواهی پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم قانونی از ویژگی‌های تعیین شده برای ثبت نام نهایی متقاضیان است.

حداقل سن ۳۰ سال تمام و حداکثر ۷۵ سال تمام لحاظ شده است، طبق مفاد اطلاعیه شماره ۸، داوطلبان نمایندگی اقلیت‌های دینی مصرّح در قانون اساسی از التزام عملی به اسلام، مذکور در بند (۱) مستثنی بوده و باید در دین خود ثابت العقیده باشند.

هر دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی معادل یک مقطع تحصیلی فقط برای شرکت در انتخابات محسوب می‌شود، ملاک محاسبه سن اشخاص برای ثبت نام در انتخابات، بر اساس تاریخ تولد اولیه ثبت شده در شناسنامه رسمی است و تغییرات بعدی توسط دستگاه‌های ذیربط به استثنای محاکم قضائی ملاک عمل نمی‌باشد.

بر اساس ماده (۱۸) قانون تسهیلات استخدامی جانبازان مصوب ۳۱/۳/۷۴ و تبصره ماده (۲۱) قانون حمایت از آزادگان مصوب ۱۳۶۸/۰۹/۱۳ و بند «الف» ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم و جزء (۶) بند «ث» ماده (۸۸) قانون برنامه ششم، کلیه جانبازان، آزادگان، رزمندگانی که حداقل ۶ ماه سابقه حضور در جبهه دارند و همچنین فرزندان شهدا از یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردار می‌شوند.

بر اساس اطلاعیه شماره ۹ ستاد انتخابات کشور بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی بخشنامه شماره ۰۲/۱۷۷۹۲۳ مورخ ۲۵ /۰۷/ ۱۴۰۲ نسبت به ابلاغ (افتتاح حساب غیر تجاری برای هزینه‌های انتخاباتی) به بانک‌های عامل اقدام کرده است.

طبق اعلام ستاد انتخابات کشور مهلت ثبت نام تمدید نخواهد شد لذا از متقاضیان داوطلبی انتخابات مجلس شورای اسلامی درخواست می‌شود در موعد مقرر به سامانه مذکور مراجعه کرده و ثبت نام خود را قطعی کنند.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدتقی عینی زاده
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۷
0
0
در روز پایانی مشکلاتی پیش آمد و ثبت نام نهایی برخی داوطلبان انجام نشد . این به موجب افزایش مشارکت و به سود نظامست که یک روز را به عنوان تکمیل نهایی کردن ثبت نام اعلام کنید.
مطبوعات وظیفه دارند مطالبات را به مراجع اطلاع رسانی نمایند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->