صدای انفجار در زنجان ناشی از چه بود؟ مسمومیت مادر و کودک با گاز مونوکسید در تهران علت فوت ناگهانی دانش‌آموز ایلامی در حال بررسی است چه بیمارانی نمی‌توانند به حج تمتع اعزام شوند؟ رئیس سازمان نظام پرستاری کشور: کمبود نیرو یکی از موانع اصلی ارتقای کیفیت خدمات پرستاری است آمار نگران کننده طلاق در ۶ ماه نخست امسال و واکنش سازمان ثبت احوال به آن کنترل تخلفات مرتبط با پلاک خودرو‌ها ادامه دارد | ثبت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تخلف مربوط به پلاک از ابتدای سال ۱۴۰۴ بررسی عامل انباشت آلاینده‌ها در هوای کلانشهر مشهد | احتمال تعطیلی فردا (۴ آبان ۱۴۰۴) قوت گرفت؟ توصیه‌های عملی و قابل استفاده برای گفتن «ببخشید» | هنر عذرخواهی کردن هشدار متخصص قلب و عروق درباره تأثیر سرمای هوا بر سلامت قلب چراغ روشن هنگام شب، فاجعه‌ای برای قلب است الحاق ۶ هواپیما به ناوگان هوایی کشور طی سال ۱۴۰۴ اعتراف سارق سابقه‌دار به ۲۲ فقره سرقت از انباری‌های مجتمع‌های مسکونی در بولوار رسالت مشهد (۳ آبان ۱۴۰۴) آب نوشیدن یک پلنگ از آبشخور در ارتفاعات دنا + فیلم صدور حکم قطعی برای قاچاقچیان ۲۷ میلیون لیتر سوخت گازوئیل در هرمزگان کاهش تعداد دانش‌آموزان اتباع در کلاس‌های درس پایتخت استفاده از کتاب‌های کمک‌آموزشی تجاری در مقطع ابتدایی ممنوع است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست مصدومیت ۱۱ نفر در تصادف زنجیره‌ای کمربندی مشهد - قوچان بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد + فیلم خواص پاپایا برای مردان و زنان این ماده غذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است + فیلم ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری هالیوودی ۳ شیاد در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۹۶۹۴
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
دستگیری هالیوودی ۳ شیاد در مشهد
متهمان هنگام فرار به تهران، حوالی پایانه مسافربری از تاکسی بین شهری بیرون کشیده شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، همه‌چیز ناگهانی رخ داد. راننده تاکسی منتظر پیداکردن یک مسافر دیگر بود تا سفرش به‌سمت پایتخت را آغاز کند، اما ناگهان چند خودرو پلیس آژیرکشان او و خودرویش را محاصره کردند و شبیه فیلم‌های هالیوودی، مأموران مسلح از خودرو‌ها پیاده شدند. لحظاتی بعد نیز دو مسافر را کت بسته درون خودروهایشان انداخته و صحنه را ترک کردند.
البته دستگیری سریع و خشن دو متهم در حوالی پایانه مسافربری چندان ناگهانی نبود و مأموران انتظامی، از مدتی قبل تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دو متهم را آغاز کرده بودند و با اقدامات خود این افراد را پیش از فرار از مشهد شناسایی و دستگیر کردند.

شکایت یک تاجر

پرونده اعضای این باند سرقت با شکایت یک تاجر پارچه در مشهد کلید خورد. شاکی موضوع کلاهبرداری با هک اکانت شبکه اجتماعی خارجی‌اش را این‌گونه به پلیس اعلام کرد که چندی پیش فردی بانفوذ به یکی از شبکه‌های اجتماعی‌اش به مخاطبان او دست یافته و پس از ارتباط با این افراد، خودش را به جای تاجر جازده و اعلام کرده که به مشکل مالی خورده است. متهم از هر کس تقاضای واریز مبالغی بین هفت تا ده‌میلیون تومان را کرده بود که در این میان، تعدادی از افراد بدون توجه به اینکه حساب اعلامی به نام شاکی نیست، مبالغی را واریز کرده بودند.
با مطرح‌شدن موضوع اخاذی از مخاطبان این فرد، موضوع با دستور سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد، به‌طور ویژه در دستورکار گروهی از کارشناسان پایگاه سوم پلیس فتای مشهد قرار گرفت.

ردزنی تا یک روستا در توس

کارشناسان پلیس فتا با بررسی سرنخ‌های دیجیتالی به جامانده متوجه شدند که با یک باند روبه‌رو هستند و تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند. مأموران با استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی، یکی از متهمان را در محدوده یکی از روستا‌های بولوار توس ردزنی کردند.
گروه رسیدگی‌کننده پرونده در یک عملیات پیچیده، چهارده ساعت بعد با استفاده از مهندسی اجتماعی، متهم را در محدوده منطقه قاسم‌آباد دستگیر کرد. وی در همان بازجویی‌های اولیه در رویارویی با ادله پلیس دو همدستش را که تبعه خارجی‌اند، معرفی کرد و بررسی‌ها نشان می‌داد که همدستانش در حال فرار از شهر مشهد به‌سمت استان‌های مرکزی کشور هستند.

پیش از فرار

در ادامه این عملیات با هماهنگی‌های لازم قضایی، بلافاصله گروه واکنش سریع پایگاه سوم پلیس فتای مشهد دو عضو دیگر این باند را در محدوده پایانه مسافربری در حال سوارشدن به یک تاکسی بین‌شهری به مقصد تهران دستگیر کردند.
متهمان در بازجویی‌های اولیه منکر هرگونه جرمی بودند، اما در رویارویی با ادله و مستندات دیجیتالی به دست آمده که نقش آن‌ها را در این کلاهبرداری نشان می‌داد، به کلاهبرداری با ترفند فیشینگ با استفاده از ربات‌های تلگرامی آلوده اعتراف کردند.

ماجرای لینک‌های آلوده

در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که متهمان با طراحی لینک مشاهده سهام عدالت متصل به ربات تلگرامی، شهروندان را به باز کردن لینک اینترنتی جعلی ترغیب و با هدایت طعمه‌هایشان به صفحه فیشینگ، حساب کاربران را خالی و بعضا با استفاده از نصب بدافزار با عناوین (سهام من، عدالت همراه، ابلاغیه الکترونیکی) روی گوشی شاکیان، اقدام به ارسال پیامک انبوه از طریق ربات به شماره خطوط مختلف در سراسر کشور می‌کرده‌اند.
با تحقیقات تکمیلی در این رابطه تاکنون ۵۷ مال‌باخته که با همین شگرد کلاهبرداری شده‌اند، شناسایی و تحقیقات برای دیگر مال‌باخته‌ها با هماهنگی مقام قضایی در آزمایشگاه پلیس فتا ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->