نخست‌وزیر عراق: زمان تشکیل ائتلاف اسلامی فرا رسیده است نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد توصیه عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره اسنپ‌بک آژیر خطر بار دیگر در سرزمین‌های اشغالی فعال شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه آواره شدند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد هشدار ناتو: موشک‌های روسی کمتر از ۱۰ دقیقه به لندن یا مادرید می‌رسند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است تخریب یک برج دیگر در غزه | حماس واکنش نشان داد + فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) روایت آسوشیتدپرس از نتایج حمله اسرائیل به قطر ایران، هند و ازبکستان بر گسترش و تعمیق همکاری‌های سه‌جانبه تأکید کردند
سرخط خبرها

خالد مشعل: نیرو‌های ما برای نبرد زمینی آمادگی کامل دارند

  • کد خبر: ۱۸۹۸۴۲
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷
خالد مشعل: نیرو‌های ما برای نبرد زمینی آمادگی کامل دارند
رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج از فلسطین، گفت که نیرو‌های مقاومت در غزه آمادگی کامل برای مواجهه با نظامیان رژیم اشغالگر را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، خالد مشعل رهبر سابق حماس و رئیس دفتر سیاسی این جنبش در خارج از مرز‌های فلسطین، در مصاحبه‌ای گفت که رژیم صهیونیستی در پی عملیات طوفان الاقصی، به شدت به خود لرزید.

به نوشته وبگاه العربی الجدید، خالد مشعل که در مصاحبه با شش شبکه الجزائری سخن می‌گفت، افزود: «رژیم اشغالگر صهیونیستی از جنگ زمینی هراس دارد، به گونه‌ای که گردان‌های قسام و نیرو‌های زبده، حمله زمینی را به یک گزینه اشتباه برای اشغالگران تبدیل کرده‌اند، نیرو‌های ما آمادگی کامل دارند و می‌توانیم در برابر اشغالگری محکم بایستیم و مقاومت کنیم؛ به وعده حق نزدیک شده‌ایم و در این میان دشمن سعی دارد دستور کار خود را تحمیل کند».

مشعل درباره برنامه‌های اشغالگران برای پایان دادن به حضور حماس در غزه، گفت: «جنبش حماس و ملت فلسطین مظهر اراده خداوند در این سرزمین هستند؛ رژیم اشغالگر در هفت اکتبر متزلزل شد، بنابراین از غیرنظامیان انتقام می‌گیرد».

رهبر سابق حماس در پاسخ به سوالی مبنی بر ادامه حمایت آمریکا و غرب از اشغالگری گفت: «غرب یک بار دیگر ثابت کرد که اعتبار خود را از دست داده است. بایدن در یک ریاکاری آشکار کشتن کودکان بی گناه را متوقف نکرد؛ آمریکا در این جنگ مشارکت دارد».

خالد مشعل در مورد موضع مصر با توجه به اظهارات اخیر عبدالفتاح السیسی، گقت که «مصر موضع بسیار خوبی اتخاذ کرد». مشعل همچنین تأکید کرد از اینکه گذرگاه رفح امروز یا فردا بازگشایی شود، هیچ اطمینانی ندارد.

رهبر سابق حماس همچنین عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را یک اشتباه و جنایت توصیف کرد و گفت که مصر و اردن تاکنون هیچ بهره‌ای از عادی‌سازی نبرده‌اند.

خالد مشعل روز چهارشنبه نیز در مصاحبه‌ای گفته بود: «اسرائیل راهکار دو دولتی را از بین برده و هیچ گزینه‌ای جز مقاومت باقی نمانده است، هیچ کس از آتش‌بس واقعی سخن نمی‌گوید. اسرائیل برای جنگ آماده می‌شود و ما نیز آماده مقابله با آن هستیم و پیروز خواهیم شد».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->