بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲»
سرخط خبرها

«هویت شیعه و نظام بین‌الملل» در کتابفروشی‌ها

  • کد خبر: ۱۹۰۰۹۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹
«هویت شیعه و نظام بین‌الملل» در کتابفروشی‌ها
کتاب «هویت شیعه و نظام بین‌الملل» اثر سید علیرضا عالمی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «هویت شیعه» در دوران معاصر به طرز بی‌سابقه‌ای دچار تحول در صورت بندی هویتی به ویژه در عرصه‌های تمدنی شده که فهمِ چگونگی، چرایی و پیامد‌های آن با تحولات و رخداد‌های عصر حاضر در «نظام بین‌الملل» مرتبط است. بر پایه بررسی‌های گفتمانی، همان گونه که تطورات هویتی شیعه به صورت تاریخی با لحاظ تغییرات در عرصه نظام بین‌الملل روی داده، در آینده نیز جایگاه، نقش آفرینی، عملکرد و حفظ هویت تمدنی شیعه به نحوه تعامل و غیرت سازی هویت شیعه با ابعاد گوناگون ساختار نظام بین‌الملل بستگی خواهد داشت.

کتاب «هویت شیعه و نظام بین‌الملل» نوشته سید علیرضا عالمی در همین راستا در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «تحلیل گفتمانی مفاهیم» به بررسی گفتمان، تحلیل روش گفتمانی و هویت شیعه پرداخته و ساختار نظام بین‌الملل و تحلیل گفتمانی ساختار نظام بین‌الملل را شرح داده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «تأثیرات گفتمانی ساختار نظام بین‌الملل بر هویت شیعه» به بیان این تأثیرات در عرصه نشانه مرکزی (شکل‌گیری گفتمان ولایت فقیه، توسعه گفتمان ولایت فقیه و گفتمان ولایت مستقل فقیه) و در عرصه نشانه‌های پیرامونی (انتظار، عدالت خواهی، اقلیت بودن و تقیه) می‌پردازد.

«پیامد‌های ساختار نظام بین‌الملل بر هویت شیعه» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب مذکور است که در آن آسیب‌های ساختار نظام برای هویت شیعه (آسیب‌های درون هویتی و آسیب‌های عرصه بیرونی هویت شیعه) و فرصت‌های ساختار نظام برای هویت شیعه (فرصت‌های درون هویتی و فرصت‌های عرصه بیرونی هویت شیعه) به رشته تحریر درآمده است.

کتاب «هویت شیعه و نظام بین‌الملل» اثر سید علیرضا عالمی است که در پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت (ع) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه در ۲۷۷ صفحه به چاپ رسید.

علاقه‌مندان برای خرید اینترنتی این کتاب می‌توانند به نشانی اینترنتی http://shop.isca.ac.ir/ مراجعه کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->