اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کدخدایی: به سلامت انتخابات ایران ‌خدشه‌ای وارد نیست

  • کد خبر: ۱۹۰۱۵۰
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
کدخدایی: به سلامت انتخابات ایران ‌خدشه‌ای وارد نیست
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: خوشبختانه از ابتدای انقلاب تاکنون هر انتخاباتی برگزار کردیم سالم بودند حتی انتخابات سال ۱۳۸۸ که عده‌ای نسبت به آن اعتراضاتی داشتند که اعلام کردیم به سلامت انتخابات هیچ گونه خدشه‌ای وارد نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباسعلی کدخدایی در نشست مشترک فرمانداران و هیئت‌های نظارت انتخابات کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی یک شاخص اصلی برای مردمی بودن نظام است و در همه فرآیند آن نگاه عمیق و دقیقی به مولفه‌ها و اصل انتخابات وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت انتخابات اسفند ۱۴۰۲، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها درگیر آماده‌سازی مقدمات انتخابات هستند تا انتخاباتی در شان نظام جمهوری اسلامی ایران برگزار شود و در واقع انتخابات در نظام جمهوری اسلامی یک شاخص اصلی برای مردمی بودن نظام است.

کدخدایی ابراز کرد: در زمان حضرت امام (ره) و اکنون رهبر معظم انقلاب اسلامی نگاه عمیق و دقیقی به مولفه‌ها و اصل انتخابات داشته و دارند و مردم سالاری نظر ایشان بوده که نظر درست و صحیحی بوده چرا که اساس اسلامیت و جمهوریت به حضور مردم است.

وی با بیان اینکه نظام دینی و اسلامی ما بر پایه مردم سالاری استوار است، افزود: انتخابات یک شاخصه مهم است و همه در هر جایی هستیم باید تلاش کنیم انتخابات به خوبی برگزار شود و چهار راهبرد امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت ملاک کار یکایک ما در هر پست و مقامی باشد.

کدخدایی با تاکید بر اینکه ملاک ما در انتخابات حضور مشارکت و پشتیبانی مردم است، ابراز کرد: خوشبختانه از ابتدای انقلاب تاکنون هر انتخاباتی برگزار کردیم سالم بودند حتی انتخابات سال ۱۳۸۸ که عده‌ای نسبت به آن اعتراضاتی داشتند که اعلام کردیم به سلامت انتخابات هیچ گونه خدشه‌ای وارد نشده است.

وی به لازمه برگزاری انتخابات سالم اشاره و عنوان کرد: قوانین انتخاباتی مربوط به دهه ۶۰ بود که در دهه ۷۰ اصلاح شد و همچنان ادامه دارد و انتخابات در دهه ۶۰ با یک نگاه تکلیف محور برگزار می‌شود و معادلات سیاسی رقابتی کم‌تر مطرح شد، اما هر چه از دهه ۶۰ فاصله گرفتیم عنصر رقابت سیاسی به خصوص در دو دهه اخیر پر رنگ شد که باید قوانین و روش‌هایی مبتنی بر نگاه و مزاج انتخاباتی که مردم آن را می‌پسندند داشته باشیم.

عضو حقوقدان شورای نگهبان بیان کرد: روش دیگر لازمه برگزاری انتخابات سالم روش‌ها و عملکرد نظام انتخاباتی است وقتی می‌خواهیم انتخابات را به عنوان یک شاخصه ملی در داخل و خارج از کشور اعلام کنیم لوازم خاص خود را دارد.

وی با بیان اینکه قانون احزاب داریم و در قانون اساسی بر احزاب تاکید شده است، اما گام موثری در این خصوص برداشته نشده است، افزود بار عمده انتخابات به لحاظ سیاسی و اجتماعی بر عهده هیئت‌های اجرایی، شورای نگهبان و نهاد‌های حاکمیتی است و اگر به این مورد توجه شود امر شایسته سالاری که در سیاست‌ها مورد تاکید مقام معظم رهبری است، محقق می‌شود.

کدخدایی بر مسئله بی طرفی عوامل اجرایی انتخابات تاکید کرد و گفت: باید بحث بی طرفی در انتخابات پر رنگ نشان داده شود و ضمن اینکه مسئله مهم بی‌طرفی در انتخابات را به عوامل اجرایی گوشزد کنیم خودمان منادی و عامل به این مسئله باشیم.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری همواره بر موضوع بی‌طرفی در انتخابات تاکید دارند، بیان کرد: فارغ از نگاه سیاسی و سلیقه‌ای عوامل اجرایی در چارچوب قانون حرکت کنیم و اگر خدای نکرده مردم یک حوزه انتخابیه احساس کنند من و شما از فردی جانبداری می‌کنیم و به این دلیل پای صندوق رای حاضر نشوند گناهی است که به پای من و شما نوشته می‌شود، لذا موارد اخلاقی، دینی و سیاسی در این زمینه مدنظر باشد.

کدخدایی با اشاره به اینکه شفافیت مدنظر عوامل اجرایی باشد و پاسخ قانونی به موارد مطرح شده از سوی نامزد‌های انتخاباتی داده شود، گفت: بی طرفی عوامل اجرایی انتخابات در بین نامزد‌ها و هواداران آن‌ها منعکس شود و آن‌ها هم این اطمینان را پیدا کرده و به خوبی لمس کنند که اگر این مورد لمس نشود معنایی نخواهد داشت.

وی در پایان انسجام و همراهی میان مسئولان این استان را ستود و گفت: امید می‌رود این انسجام و همراهی میان مسئولان استان شاهد برگزاری انتخابات باشکوه در استان کهگیلویه و بویراحمد به مانند دیگر انتخابات باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->