کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان رضوی | ثبت ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سامانه رصد اشتغال بحران آب در مشهد؛ افت ۷۰ درصدی ورودی سد دوستی و کاهش ۵۹ درصدی سد طرق تغییر تاریخی در ذخایر جهانی؛ طلا از اوراق خزانه‌داری آمریکا پیشی گرفت پیش‌بینی بورس سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| هشدار تحلیلگران درباره رشد بورس تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارائه تسهیلات نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده | اجرای بسته تشویقی ۱۹ بندی در ۱۳۶ شهر

  • کد خبر: ۱۹۰۱۵۹
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲
ارائه تسهیلات نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده | اجرای بسته تشویقی ۱۹ بندی در ۱۳۶ شهر
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری از رشد ۲۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت در بافت فرسوده تهران خبر داد و گفت: با اجرای بسته تشویقی ۱۹ بندی انتظار جهش در بافت‌های فرسوده را داریم و برای اولین بار برای مرمت و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی معادل ۸۰ درصد تسهیلات ساخت ارائه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد آئینی در مورد نوسازی بافت فرسوده شهرها، اظهار کرد: بر اساس قانون و سند ملی احیا، بهسازی و نوسازی و توانمندسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری باید سرانه استاندارد مسکن در محلات هدف بازآفرینی شهری به متوسط استاندارد مسکن همان شهر برسد.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۱۶۷ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری شامل بافت فرسوده میانی، بافت تاریخی فرسوده و سکونتگاه غیررسمی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناپایدار در این بافت‌ها شناسایی شده که از مقاومت لازم برخوردار نیستند و چنانچه حوادث غیرمترقبه‌ای همچون زلزله رخ بدهد، عمده تلفات انسانی در این محدوده‌ها خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سیاست شرکت بازآفرینی شهری ایران برای حل این معضل نوسازی مسکن در این بافت‌هاست و چاره‌ای جز شتاب‌بخشی به نوسازی نداریم، گفت: در استان‌هایی که در بافت‌های فرسوده بنا‌های ناپایدار بالای ۵۰ درصد وجود دارد با مشکل جدی مواجه هستند و باید هر چه سریع‌تر وارد جریان نوسازی شوند.

اجرای بسته تشویقی ۱۹ بندی در ۱۳۶ شهر

آئینی با اشاره به اینکه اجرای بسته‌های تشویقی نقش مهمی در نوسازی بافت‌های فرسوده دارد، بیان کرد: بسته‌های تشویقی مختلفی برای کمک به نوسازی بافت‌های فرسوده تدوین شده است که مهم‌ترین آن بسته تشویقی ۱۹ بندی کالبدی است. این بسته تشویقی اکنون در ۱۳۶ شهر اجرا می‌شود؛ همچنین ۵۹ شهر بسته خاص خودشان را تعریف کرده‌اند و انتظار ما این است که تمام شهر‌ها این بسته تشویقی را اجرایی کنند.

وی با بیان اینکه اجرای بسته تشویقی ۱۹ بندی باعث رشد ۲۰۰ درصدی صدور پروانه در شهر تهران شده است، گفت: این مهم نشان می‌دهد ارایه بسته تشویقی ۱۹ بندی که سال گذشته دولت برای نوسازی در نظر گرفت عامل مهمی در رشد نوسازی است.

مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری با تاکید بر این که انتظار داریم همه شهرداری‌ها بسته‌های تشویقی را که تکلیف قانونی است، اجرا کنند، ادامه داد: با اجرای این بسته تشویقی انتظار جهش در نوسازی بافت‌های فرسوده را داریم، با توجه به حل مشکل بیمه پروانه ساختمانی قطعاً شاهد رشد جدی‌تری در این زمینه خواهیم بود و در بهمن ماه سال جاری به این جهش خواهیم رسید.

آئینی تصریح کرد: متقاضیان می‌توانند شکایت‌ها و گزارش‌های خود در رابطه با عدم همکاری شهرداری‌ها در اجرای بسته‌های تشویقی ۱۹ گانه را از طریق تارنمای www.udrc.ir یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۶۱۲ در میان بگذارند. مردم بدانند برای ایفای حقوق قانونی‌شان در نوسازی مسکن و دریافت حمایت‌های قانونی از شهرداری‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان شهری تا آخر در کنارشان هستیم.

ارایه تسهیلات نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار بسته مالی را یکی دیگر از مشوق‌ها در این زمینه عنوان کرد و توضیح داد: تمام کسانی که در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری زندگی می‌کنند می‌توانند از تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن استفاده کنند.

وی گفت: علاوه بر این وام ارزان‌تری را نیز برای بافت‌های ناکارآمد تعریف کرده‌ایم که ۱۸۵ میلیون تومان آن با سود صفر درصد لحاظ می‌شود که این تسهیلات محدود است و سال گذشته از این محل به ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد تسهیلات تعلق و قرارداد مربوطه منعقد شد.

آئینی ادامه داد: وام نهضت ملی مسکن ۲۰ساله تقسیط می‌شود؛ اما وام ویژه نوسازی بافت فرسوده در سال جاری ۷ساله تقسیط خواهد شد؛ بنابراین سازنده و سرمایه‌گذار می‌توانند بر حسب شرایط خود هر کدام از این وام‌ها را انتخاب کنند؛ همچنین وام ودیعه مسکن نیز در تهران برای هر پلاک ۱۲۰ میلیون تومان و در سایر شهر‌ها ۹۰ میلیون تومان با نرخ ۴ درصد در نظر گرفته شده است.

اجرای طرح کلید به کلید در بافت‌های فرسوده شهری

معاون وزیر راه و شهرسازی طرح کلید به کلید در بافت‌های فرسوده شهری (موضوع بند ث تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲) را از دیگر موارد تشویقی جهت نوسازی بافت‌های فرسوده اعلام کرد و افزود: مالکان در محلات فرسوده در صورت واگذاری ملک خود به دولت می‌توانند زمین یا واحد نوسازی شده با ۴۰ درصد تخفیف دریافت کنند که به‌زودی عملیات اجرایی آن در سراسر کشور آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به بافت‌های تاریخی گفت: در این بافت‌ها برای اولین بار و با تصویب شورای پول و اعتبار برای مرمت و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی معادل ۸۰ درصد هزینه ساخت، تسهیلات ارایه می‌شود؛ همچنین بر اساس مصوبه ستاد ملی، باید وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با همکاری استانداری‌ها ضوابط تعیین حریم را ظرف سه ماه مشخص و آن را به شورای‌عالی معماری و شهرسازی ارسال کنند که این کار در استان‌ها انجام نشده و پیشنهادم این است که هر چه زودتر این ضوابط و نقشه‌های تعدیل حرایم غیرضروری در بافت‌های تاریخی را تعیین و ارسال کنند.

بهره‌برداری از ۴۹ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم ۱۸۹ هزار و ۲۰۰ واحد جهت نوسازی در دست اجرا بوده که ساخت قریب به ۱۵۷ هزار واحد آن در دولت سیزدهم آغاز شده که حدود ۴۹ هزار واحد تاکنون به بهره‌برداری رسیده است.

آئینی از اجرای طرح جهادی تبیین مشوق‌های نوسازی مسکن و نمایشگاه دایمی نوسازی مردمی خبر داد و گفت: قرار است طی یک رویداد ویژه با محوریت همکاران بسیجی داوطلب ادارات استانی و شهرستانی زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی با هدف ارتقای میزان آگاهی مردم از حقوقشان و حمایت‌های قانونی دولت و شهرداری‌ها در حوزه نوسازی مسکن به همراه گروه‌های داوطلب جهادی به شکل چهره به چهره و گفت‌وگوی رو در رو با ساکنان این بافت‌ها وارد عمل شوند و بسته تشویقی ۱۹ بندی، سایر بسته‌های تشویقی و نیز تسهیلات و حمایت‌های دولت و شهرداری‌ها را برای ساکنان این بافت‌ها با مشارکت شهرداری‌ها تبیین کنند.


منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->