اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسئول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد
سرخط خبرها

رئیسی: حفظ رژیم صهیونیستی برای آمریکا مهم تر از حیات انسان‌ها است

  • کد خبر: ۱۹۰۲۸۳
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۳
رئیسی: حفظ رژیم صهیونیستی برای آمریکا مهم تر از حیات انسان‌ها است
رئیس‌جمهور در واکنش به اظهارات بایدن گفت: سخنان بایدن، بیانگر این واقعیت است که برای آمریکا حفظ رژیم غاصب صهیونیستی به مراتب مهم‌تر از حیات انسان‌ها به‌ویژه زنان و کودکان است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت با اشاره به خشم و انزجار بی‌سابقه جهانی از جنایات هولناک در حال وقوع در غزه، جامعه جهانی را مخاطب قرار داد و گفت: امروز سوال مردم جهان از دولت‌ها، قدرت‌های جهانی و سازمان‌های بین‌المللی این است که چگونه اجازه می‌دهند در مقابل چشم آنها یک رژیم استکباری با حمایت آمریکا زنان و کودکان مظلوم فلسطینی در غزه را با چنین قساوتی به خاک و خون بکشد؟

رئیسی با اشاره به حمایت بی‌شرمانه آمریکا از جنایات صهیونیست‌ها، اظهارات جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را مبنی بر اینکه "اگر رژیم صهیونیستی در این منطقه وجود نداشت آمریکا برای ایجاد آن تلاش می‌کرد"، سخنانی ارتجاعی، ‌ضد دمکراسی، ضد انسانی و حاوی چند نکته بسیار مهم دانست و تصریح کرد: ‌نکته اول اینکه آمریکایی‌ها پاسخ دهند چنین سخنانی با کدام قانون، معاهده و مقررات بین‌المللی سازگاری دارد؟ ‌ دوم اینکه چنین اظهاراتی اعتراف ناخواسته به جعلی بودن رژیم غاصب صهیونیستی است و نکته سوم که می‌تواند به‌عنوان هشداری مورد توجه دولت‌های اسلامی منطقه قرار بگیرد اینکه چنین سخنانی بیانگر این واقعیت است که برای آمریکا حفظ رژیم غاصب صهیونیستی به مراتب مهم‌تر از حیات انسان‌ها به‌ویژه زنان و کودکان است.

رئیس‌جمهور در ادامه آنچه را در غزه و بر علیه مردم مظلوم این منطقه می‌گذرد، مصداق آشکار جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت توصیف کرد و با تاکید بر ضرورت محاکمه سران جنایتکار آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان عاملان و حامیان اصلی این جنایات اظهار داشت‌: یقین داریم خون‌های به ناحق ریخته شده مردم مظلوم غزه، سقوط رژیم صهیونیستی و آزادی قدس شریف را سرعت خواهد بخشید.

در ابتدای جلسه امروز هیئت دولت وزرای آموزش و پرورش، جهادکشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اقدامات وزارتخانه‌های خود در راستای ایفای وظایف و ماموریت‌های محوله از سوی رئیس جمهور گزارش‌هایی ارائه کردند.

دکتر صحرایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور مبنی بر ضرورت تحقق عدالت آموزشی در کشور به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار و محروم، از افزایش جذب دانش‌آموزان این مناطق در مدارس سمپاد خبر داد و گفت: بعد از دستور ویژه رئیس جمهور برای اعطای هدیه به دانش‌آموزان تیزهوش دهک‌های پایین، ۴۵ درصد به ورودی مدارس سمپاد از میان دانش‌آموزان تیزهوش مناطق محروم روستایی دهک‌های ۱ تا ۴ اضافه شده است.

پرداخت ۱۰۰ درصدی مطالبات گندم‌کاران مهمترین نکته گزارش وزیر جهادکشاورزی از حوزه تحت مسئولیت خود بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به برگزاری جلسه مربوط به مشاغل خانگی و استخراج آمار رسمی سامانه رصد در این زمینه، از ایجاد حدود ۲۵۰ هزار فرصت شغلی در مشاغل خانگی طی ۲ سال عملکرد دولت مردمی خبر داد.

گزارش وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با توجه به آغاز هفته سلامت، حاوی اخباری از این حوزه بود.

بیمه رایگان قریب به ۳۳ میلیون نفر، تاسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج با پوشش ۱۰۷ بیماری، آمار ۹۸ درصدی نسخه‌نویسی الکترونیکی در کشور و بیمه ناباروری با پوشش مادران و کودکان تا سن ۵ سالگی خبرهای ارائه شده در این گزارش بود.

رئیس جمهور با تقدیر از اقدامات انجام شده، اقداماتی نظیر بیمه رایگان دهک‌های پایین جامعه، تاسیس صندوق بیماری خاص و صعب‌العلاج و بیمه ناباروری را اقداماتی ملموس و امیدآفرین دانست و بر ضرورت استمرار آنها تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین وزیر بهداشت را مکلف کرد در توزیع شیر خشک به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که ضمن جلوگیری از قاچاق، این کالا به سهولت در اختیار متقاضیان واقعی قرار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->