مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩
سرخط خبرها

ثبت‌نام وام‌های دانشجویی آغاز شد + مبلغ وام (۱ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۰۴۶۳
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۴
ثبت‌نام وام‌های دانشجویی آغاز شد + مبلغ وام (۱ آبان ۱۴۰۲)
صندوق رفاه دانشجویان جزییات و مبالغ چهار نوع وام دانشجویی(شهریه، ضروری، تحصیلی و ودیعه مسکن) را برای نیم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم جزئیات و نحوه نام‌نویسی چهار نوع وام خود اعم از ودیعه مسکن متاهلی، ضروری، تحصیلی و شهریه دانشجویان برای نیم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ را اعلام کرد. بر این اساس ثبت نام وام‌های ضروری و مسکن متاهلی از امروز اول آبان ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۵ این ماه ادامه دارد. همچنین ثبت نام وام تحصیلی از ۱۵ آبان شروع می شود و تا ۳۰ این ماه فرصت ثبت نام وجود دارد.

در نهایت متقاضیان وام شهریه نیز از اول آبان ماه جاری می توانند با مراجعه با صندوق رفاه دانشجویان درخواست خود برای دریافت این وام را ثبت کنند و این مهلت تا دو هفته یعنی ۱۵ این ماه تعیین شده است.

بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان  مقدار رشد مبالغ این وام‌ها نسبت به سال قبل، از حدود ۸ درصد تا ۱۰۰ درصد متغیر است که کمترین مقدار افزایش مربوط به برخی وام‌های ضروری و بیشترین هم مربوط به وام ودیعه مسکن متاهلی است.

ثبت‌نام وام‌های دانشجویی آغاز شد + مبلغ وام (۱ آبان ۱۴۰۲)

وام ودیعه مسکن برای دانشجویان روزانه دانشگاه های دولتی مراکز وابسته به دستگاه های اجرایی و آموزشکده های فنی و حرفه ای  و دانشجویان متأهل فاقد خوابگاه و دارای سند تعهد و اجاره نامه می توانند از این وام استفاده کنند و به آخرین نیمسال تحصیلی مجاز وام مسکن تعلق نمی گیرد ضمن اینکه فقط به یکی از زوجین دانشجو وام مسکن پرداخت خواهد شد.

همچنین دانشجویان نوبت دوم دانشگاه های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه های اجرایی، آموزشکده های فنی و حرفه ای و دانشجویان دانشگاه های پیام نور، علمی کاربردی، آزاد و موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی می توانند وام شهریه دریافت کنند. 

در این  بخشنامه به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تاکید شده است؛  اولویت های پرداخت وام به دانشجویان، ذیل شرایط اعطای هر وام در آیین‌نامه پرداخت و بازپرداخت ذکر شده و شایسته است در تنظیم و ارسال درخواست‌ها مد نظر قرار گیرد، همچنین پرداخت وام (ودیعه) مسکن متأهلی به کلیه دانشجویان واجد شرایط از سال تحصیلی جاری از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام و شیوه نامه اجرایی آن متعاقباً به مراکز ارسال خواهد شد.

بر این اساس پرداخت وام شهریه به کلیه دانشجویان واجد شرایط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از سال تحصیلی جدید مستقیما از طریق صندوق رفاه دانشجویان انجام می گیرد و باید تقاضای دانشجویانی که قبلاً از خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده کرده و درخواست مجدد برای بهره مندی از خدمات آن بانک در سال تحصیلی جدید را دارند، طی لیستی جداگانه به صندوق ارسال شود.

همچنین پرداخت وام شهریه به دانشجویان شهریه‌پرداز شاغل پس از بهره‌مندی دانشجویان غیر شاغل امکان پذیر است. لذا دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می توانند در صورت وجود اعتبار مازاد وام شهریه، پس از هماهنگی و أخذ مجوز از صندوق، درخواست دانشجویان شهریه پرداز شاغل را نیز طی لیست جداگانه‌ ارسال کنند. همچنین دریافت مدارک و مستندات وام ضروری و سند تعهد دانشجو از جمله ضرورت های دریافت وام هاست و شایسته است به منظور حمایت از دانشجویان و همکاری با آنان ترتیبی اتخاذ شود تا در ایام تداوم شیوع بیماری کرونا به نحو مقتضی مدارک و مستندات مربوطه از دانشجویان متقاضی وام دریافت شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->