رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق: خانواده‌های شهدا، ولی نعمتان جامعه اسلامی هستند

  • کد خبر: ۱۹۰۵۰۶
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۶
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق: خانواده‌های شهدا، ولی نعمتان جامعه اسلامی هستند
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق گفت: دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، حمایت و پیگیری انتظارات این عزیزان وظیفه همه مسئولین است، زیرا آنان، ولی نعمتان جامعه اسلامی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین محمد عدیده رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق، با خانواده شهید حجت الاسلام محمد افچنگی از شهدای سبزواری حادثه تروریستی اهواز دیدار و گفتگو کرد.

رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و ۴ هزار شهید روحانی دوران هشت سال جنگ تحمیلی گفت: روحانیون شهید به معنای واقعی هم قبل از جنگ جهاد داشتند و هم در دوران دفاع مقدس در عرصه نبرد و ایثار و مقاومت پیشتاز بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عدیده در این دیدار گفت: شهدا جان خود را در راه خدا، برای انقلاب و آرمان‌های نظام فدا کردند تا امروز عزت و سند آزادگی کشور رقم بخورد.

وی افزود: این روحیه بالا خانواده شهید حجت الاسلام افچنگی است که پشت دشمن را شکسته و آنان را از رسیدن به اهداف شوم خود باز می‌دارد.

وی با بیان اینکه دشمن هر روز در فکر توطئه‌ای جدید علیه ملت ایران است، اذعان کرد: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، مقاومت تنها راه مقابله با توطئه‌های اقتصادی و فرهنگی استکبار جهانی و ایادی آن در منطقه است.

رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق با اشاره به شخصیت فرهنگی شهید حجت الاسلام افچنگی گفت: این روحانی مبلغ، یک معلم و استاد اخلاق نمونه در عقیدتی سیاسی ارتش بود و شهادت، پاداش خوبی برای زحمات و اقدامات ارزشمند وی محسوب می‌شود.

محمد عدیده با اشاره به روحیه خستگی ناپذیر و پرتلاش شهید افچنگی، بیان کرد: رسیدن به شهادت، یکی از دعا‌هایی بود که همواره این شهید بزرگوار از خداوند متعال طلب می‌کرد.

در پایان رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق، با اهدا هدیه و لوح از پدر و مادر شهید حجت الاسلام افچنگی تقدیر کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->