اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق: قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران در منطقه مثال زدنی است

  • کد خبر: ۱۹۱۸۲۵
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق: قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران در منطقه مثال زدنی است
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق گفت: نیروهای مسلح ایران با آمادگی کامل کوچک‌ترین تهدید و حماقتی از سوی دشمنان را با پاسخی سخت و دندان‌شکن مواجه می‌کند و این آمادگی، توان و قدرت همواره در همه جا مثال زدنی بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ دوم محمدرضا معصومی در همایش سیاسی در جمع فرماندهان و افسران ارشد یگان‌های ارتش در استان خراسان رضوی گفت: هیچ قدرتی در دنیا نمی‌تواند اراده خود را به ملت ایران تحمیل کند، بلکه این ملت ایران است که با تکیه بر توان نیروهای مسلح، قدرت خود را به دشمنان ایران و اسلام دیکته می‌کند.

وی افزود: امروز و در برهه حساس کنونی نیروهای مسلح کشور در سایه منویات مقام معظم رهبری با اقتدار و توان بالایی در حفاظت از آب و خاک این کشور می‌کوشند و اجازه نخواهند داد که کوچک‌ترین خدشه‌ای به آرمان‌های این نظام مقدس وارد شود.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح حامی ثبات و امنیت منطقه‌ هستند، اظهار کرد: نیروهای مسلح ما کسانی‌اند که همواره در کنار مردم هستند و در مسیری که خواست مردم است به عنوان نیروی مسلح مردمی از امنیت کشور دفاع کرده و می‌کنند.

معصومی در ادامه مأموریت پدافند هوایی در حراست از آسمان ایران را نعمتی بزرگ دانست و گفت: نیروی قهرمان پدافند هوایی در تمام نقاط کشور با حضور هوشمندانه و مقتدرانه خود سراسر آسمان ولایت را حفاظت و حراست می‌کند.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق مهم‌ترین علل ناکامی دشمن را وحدت نیروهای مسلح دانست و اذعان کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کنند که منافقانه در بین نیروهای مسلح تفرقه ایجاد کنند، ولی باید بدانند که ارتش، سپاه پاسداران و مجموعه نیروی انتظامی دست در دست هم به اتحاد و یکپارچگی کامل رسیده‌اند و امروز ارتش ولایت مدار در رکاب فرماندهی معزز کل قوا خدمتگزار مردم و در یک صف در برابر هجمه‌‌های سنگین نرم و سخت دشمنان داخلی و خارجی بنیان مرصوص هستند.

امیر سرتیپ دوم معصومی بیان کرد: همه ما در هر پست و مقامی که هستیم باید ادامه دهنده راه شهدا باشیم و رهنمودهای مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار دهیم، تا بتوانیم از پیچ ها و موانعی که در سر راه خود داریم با سربلندی بیرون بیاییم.

وی در ادامه با بیان اینکه امنیت و آرامش با ثبات کنونی در کشور به برکت خون پاک شهداست، افزود: امروزه امنیت و قدرت دفاعی ایران پایدار و مثال‌زدنی است و این واقعیت را دشمنان مدام به زبان می‌آورند و لذا می‌طلبد که برای حفظ این شرایط، از راه و روش شهدا پیروی کنیم.

وی با اشاره به اینکه ملت بزرگ ایران با تکیه بر شعار «ما می‌توانیم» که امام خمینی(ره) به این ملت هدیه داد توانست تحریم‌های دشمن را خنثی کند، خاطرنشان کرد: امروز ایران اسلامی کشوری مقتدر و تعیین‌کننده در منطقه و جهان است که سیاست‌های نظام سلطه در سراسر جهان را با چالش جدی مواجه کرده است.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه امروز همه ملت ایران مدیون شهدا هستند، اظهار کرد: شهدا راهی سرشار از نور، عزت و پاکی و افتخار را پیش روی بشریت گشودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->