توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

مقاومت عراق به پایگاه عین الاسد آمریکا حمله کرد

  • کد خبر: ۱۹۰۶۴۹
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۶
مقاومت عراق به پایگاه عین الاسد آمریکا حمله کرد
نیروهای مقاومت عراق خبر دادند که پایگاه عین الاسد را که مقر نظامیان آمریکایی است، هدف قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیروهای مقاومت عراق امروز سه‌شنبه از حمله به پایگاه عین الاسد در غرب این کشور خبر دادند؛ پایگاهی که مقر نظامیان آمریکایی است.

در روزهای اخیر پایگاه‌های آمریکا در سوریه، زیر آتش موشک‌ها و پهپادها قرار گرفته است. در جریان این حملات، روز گذشته سه پهپاد، پایگاه نظامی آمریکا در منطقه «التنف» (در منطقه مثلث شکل تقاطع مرزهای «سوریه»، «عراق» و «اردن») را هدف قرار دادند.

همزمان با این حمله، پایگاه آمریکا در میدان نفتی «کونیکو» واقع در شمال حومه شمالی استان دیرالزور نیز به وسیله دو موشک هدف قرار گرفت.

پس از این حملات، پایگاه‌های آمریکایی به حالت آماده‌باش نظامی درآمده‌اند و هواپیماها و هلی‌کوپترهای زیادی برفراز آن در حال پرواز و گشت زنی هستند و این در شرایطی است که تاکنون اخباری در رابطه با حجم خسارت‌ ها و تلفات انسانی این حملات اعلام نشده است. 

بعد از حمله به این دو پایگاه نظامی آمریکا در سوریه، مقاومت اسلامی عراق نیز با انتشار بیانیه ای مسئولیت حمله به پایگاه‌های آمریکایی در عراق (از جمله پایگاه «عین الاسد») را بر عهده گرفت. این پایگاه، بزرگترین پایگاه آمریکایی در منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود.

«صهیب المصری»، خبرنگار میدانی سوریه در تشریح دلایل حمله به پایگاه های آمریکا در منطقه گفت: برخی تحلیلگران بر این باورند که حملات پهپادی مقاومت اسلامی در عراق به پایگاه‌های آمریکایی «عین‌الاسد» و «حریر» در فاصله کمتر از 24 ساعت از حملات به پایگاه های نظامی آمریکا در سوریه در حقیقت واکنشی به حمایت های دولت بایدن از جنایات اسرائیل به ویژه کشتار زنان و کودکان بی گناه  بیمارستان المعمدانی غزه است.

«رائد حاج سلیمان»، استاد علوم سیاسی دانشگاه حلب نیز با اشاره به پشتیبانی آمریکا از اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در نبرد اخیر در غزه گفت: واشنگتن با اعزام ناو هواپیمابر جرالد فورد و نیز نیروهای «دلتا» به دریای مدیترانه تلاش داشته تا این پیام را به دیگر طرف‌های درگیری ارسال کند که اگر جنگ در غزه به بحرانی منطقه‌ای تبدیل شود، آمریکا در این مسئله مداخله خواهد کرد. 

با این حال ضربات پیاپی به پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق و سوریه بیانگر این مسئله است که محور مقاومت در خلال این حملات واکنش عملی خود را  به تهدیدات واشنگتن نشان می دهد و بر این نکته تاکید دارد که محور مقاومت در برابر هرگونه تلاش برای ضربه و نابودی گروه های مقاومت در منطقه دست‌بسته نخواهد بود و در صورت گسترش دایره نبرد، درگیری‌ها تنها محدود به فلسطین اشغالی نخواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->