جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار رأس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالاً تیرماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟ بلاتکلیفی در بازار خودرو | نه سامانه فروش وضع مناسبی دارد، نه خودرو در بورس عرضه می‌شود
سرخط خبرها

افزایش حق کمیسیون مشاوران املاک در راه است؟ (۳ آبان ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۰۷۸۴
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
افزایش حق کمیسیون مشاوران املاک در راه است؟ (۳ آبان ماه ۱۴۰۲)
دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه طرح درجه‌بندی مشاوران املاک با هدف جلب رضایت مشتریان ارائه شده است، در مورد جزئیات آن توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران از درجه‌بندی مشاوران املاک در کل کشور خبر داد. مهدی امیدوار با بیان اینکه بر اساس تصمیمات کشوری مقرر شده است تمام مشاوران املاک درجه‌بندی شوند، افزود: شورای عالی مسکن شرایط خاصی را برای مشاوران املاک گذاشته که یکی از آن‌ها درجه‌بندی فعالان این صنف است و این طرح در کل کشور اجرا خواهد شد.

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران در مورد جزئیات این طرح گفت: طرح درجه‌بندی مشاوران املاک با مشورت چند ارگان از جمله راه و شهرسازی، اتاق اصناف تهران و اتحادیه مشاوران املاک تهران مطرح شد و قرار است ابتدا به صورت پایلوت در برخی شهر‌ها اجرا شود و بعد در مورد اجرای سراسری آن تصمیم گرفته شود.

سعید لطفی در مورد نحوه اجرای این طرح در تهران بیان کرد: همانطور که اشاره شد، طرح درجه‌بندی مشاوران املاک هنوز در تهران به مرحله اجرا نرسیده است. ضمن اینکه باید به این موضوع توجه داشت که شرایط کار در تهران با شهرستان‌ها متفاوت است و اینکه ما بخواهیم چنین طرحی را در میان ۱۲ هزار عضو اتحادیه مشاوران املاک پایتخت اجرا کنیم و آن را جا بیندازیم، کمی پیچیده‌تر است و به زمان بیشتری نیاز دارد.

لطفی در مورد دلایل و اهداف اجرای طرح درجه‌بندی مشاوران املاک گفت: هدف اصلی طرح آن است که مشاوران املاک رضایت مشتریان را جلب کنند. بر این اساس، در طرح درجه‌بندی مشاوران املاک به مواردی مانند تعداد معاملات و رضایتمندی مشتریان توجه خواهد شد و فعالین این صنف با توجه به این موارد درجه‌بندی می‌شوند.

این مقام صنفی در پاسخ به اینکه درجه‌بندی چه تاثیری بر نرخ ارائه خدمات از سوی مشاوران املاک دارد؟ گفت: طرح درجه‌بندی مشاوران املاک هنوز نیاز به چکش‌داری دارد، چون مستلزم یک‌سری زیرساخت‌ها و آموزش‌هاست و در حال حاضر نمی‌توانیم بگوییم که نرخ خدمات مشاوران املاک درجه یک یا درجه دو و سه چگونه است. بر این اساس باید ابتدا اجازه دهیم کار یک مقدار جلو برود تا ما بتوانیم در مورد تاثیر آن بر نرخ خدمات‌دهی مشاوران املاک صحبت کنیم.

این صحبت‌ها در حالی است که امروز محمدحسن آصفری، نماینده مجلس در گفتگو با یکی از خبرگزاری عنوان کرد درجه‌بندی مشاوران املاک به غیر از اینکه جیب مردم را خالی کند چیز دیگری ندارد.

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران در واکنش به این صحبت‌ها گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست و در قانونی که الان داریم هیچ ارتباطی بین امتیاز بیشتر و نرخ خدمات بالاتر وجود ندارد بر این اساس نمی‌شود گفت هر کسی که امتیاز بیشتری دارد می‌تواند نرخ بالاتری دریافت کند مگر اینکه این مورد بعدا از سمت مجلس مصوب شود، اما در کل، همانطور که اشاره شد هدف اصلی طرح آن است که مشاوران املاک خدمات بهتری به مردم بدهند و سعی کنند رضایتمندی مشتریان را بیشتر کنند.

لطفی در مورد تاثیر طرح درجه‌بندی مشاوران املاک بر بازار مسکن و اجاره گفت: این طرح هیچ تاثیری بر قیمت‌ها ندارد چرا که گرانی مسکن و اجاره‌بها دست مشاوران املاک نبوده است که بگوییم با اجرای چنین طرحی قیمت‌ها پایین خواهد آمد. در شرایط کنونی تنها عاملی که بر بازار مسکن تاثیر خواهد گذاشت تولید مسکن است و تنها زمانی که آمار تولید مسکن بالا برود ما می‌توانیم منتظر کاهش قیمت‌ها در بازار مسکن و اجاره باشیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->