مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه
سرخط خبرها

پویش رسانه ای " آیا می‌دانی الان فرزندت کجاست؟" ویژه پیشگیری از اعتیاد جوانان در خراسان رضوی آغاز شد

  • کد خبر: ۱۹۰۷۸۹
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
پویش رسانه ای
افتتاحیه کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد با شعار " آیا می‌دانی الان فرزندت کجاست؟" با حضور جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهادهای مختلف در دفتر معاونت امنیتی انتظامی استانداری خراسان رضوی برگزار شد. در این جلسه گزارش و تشریح برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در راستای طرح یاریگران زندگی و تشریح و رونمایی کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد با موضوع کلی " آیا می‌دانی الان فرزندت کجاست؟" انجام گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در سخنانی عنوان کرد: هدف عملیاتی این کارزار رسانه‌ای، حساس‌سازی و اطلاع‌رسانی به والدین درخصوص توجه و لزوم برقراری ارتباط سازنده و دوستانه با فرزندان و افزایش دانش آن‌ها درزمینه پیشگیری از اعتیاد است. جوانانی که با والدین خود احساس نزدیکی می‌کنند، کمتر از سایرین به مواد اعتیادآور روی می‌آورند.

مسعود فیروزی ادامه داد: اگر تصور می‌کنید که فرزندتان ممکن است در معرض اعتیاد به انواع مواد قرار بگیرد یا دوستان و همسالان این چنینی دارد، توصیه می‌شود حتماً با خط ملی اعتیاد ۰۹۶۲۸ تماس بگیرید و از مشاوران و راهنمایی متخصصان در این حوزه برخوردار شوید.



مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه کارزار رسانه‌ای با کمترین هزینه جمعیت وسیعی از مخاطبان را تحت پوشش برنامه قرار می‌دهد، گفت: در کارزار رسانه‌ای یک پیام واحد و مشخص که بر مبنای منابع موثق علمی طراحی شده در یک دوره زمانی معین از طریق کانال‌های اطلاع رسانی متنوع و رسانه‌های مختلف به جمعیت خاص مخابره می‌شود. کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در بازه زمانی ۲ الی ۱۵ آبان ماه با موضوع اختصاصی "آیا می‌دانی الان فرزندت کجاست؟ " با همکاری تمام ادارات و ظرفیت‌های استانی برنامه ریزی و اجرا می‌شود. مخاطب اصلی این کارزار، والدین هستند.

خانواده و والدین، ارکان اساسی پیشگیری از اعتیاد

سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی در این جلسه، گفت: خانواده و والدین، نقش مهمی در تربیت نوجوانان و مراقبت از آن‌ها در برابر رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی دارند. باید اطلاع‌رسانی، آگاه‌سازی و ایجاد حساسیت در خانواده‌ها نسبت به سبک فرزندپروری ایجاد شود و نسبت به خطراتی که فرزندانشان را تهدید می‌کند، آگاهی پیدا کنند تا در صورت لزوم، آن را اصلاح کرده یا بهبود ببخشند.

محمد زهدی افزود: نه تنها در این کارزار رسانه‌ای، بلکه در تمام طول سال باید با به‌کارگیری ایده‌های نو، خلاقیت، بهره‌گیری از متخصصان در راستای ترویج و تقویت مهارت‌های خودمراقبتی در نوجوانان و جوانان اقدام کنیم تا فرزندانمان به این خودآگاهی برسند که در موقعیت‌های پرخطر و آسیب‌زا از خود بپرسند که "من الان کجا هستم؟"، قطعا در این حالت می‌توانند از خویش در مقابل آسیب‌های اجتماعی محافظت کنند.

وی در انتها خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌ها و مسئولان باید از ظرفیت خود به فراخور مخاطبان،‌ جامعه هدف و امکاناتی که در اختیار دارند در راستای پیشبرد اهداف این کارزار رسانه‌ای با هدف پیشگیری از اعتیاد در میان نوجوانان و جوانان اقدام کنند. در نهایت بعد از اتمام کارزار رسانه‌ای انتظار می‌رود که گزارش جامعی از اقدامات انجام گرفته دراین حوزه ارائه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->