یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پذیرش فرزندخواندگی ۵۰ کودک نیازمند درمان در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۹۱۸۲۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
پذیرش فرزندخواندگی ۵۰ کودک نیازمند درمان در خراسان رضوی
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال گذشته تا پایان شهریورماه ۵۰ فرزند نیازمند درمان در استان به فرزندخواندگی پذیرفته شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیده محدث در خصوص آمار فرزندخواندگی در استان اظهار کرد: از ابتدای سال تا پایان مهرماه ۲۳۲ فرزند به فرزندخواندگی پذیرفته شدند که فرزندخواندگی آن‌ها قطعی شده است.

وی افزود: از این تعداد ۳۳ مورد بالای ۴ سال بودند یعنی فرزندان ۱۰ و ۱۱ ساله هم داشته‌ایم، مابقی زیر ۴ سال هستند. همچنین از ابتدای سال گذشته تا پایان شهریورماه ۵۰ فرزند نیازمند درمان به فرزندخواندگی پذیرفته شدند.

محدث با بیان اینکه از سال ۹۹ همه درخواست‌ها و فرایند فرزندخواندگی در سامانه فرزندخواندگی ثبت و رصد می‌شود، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۲۰ خانواده پشت نوبت دختر شیرخوار و ۴۸ خانواده پشت نوبت پسر شیرخوار داریم، ۱۱۰ خانواده نیز پشت نوبت بچه بزرگسال هستند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: در خصوص کودکان نیازمند درمان نیز به دلیل اینکه اگر هر خانواده‌ای متقاضی فرزند نیازمند درمان باشد به سرعت اقدام می‌کنیم، در حال حاضر خانواده‌ای پشت نوبت نیست و شیرخوارگاه ما نیز به طور کل یک کودک نیازمند درمان واجد شرایط داریم.

وی با اشاره به اینکه تلاش کردیم فرایند فرزندخواندگی را تسهیل کنیم، تصریح کرد: به طور مثال پزشکی قانونی زمان‌بر و پر هزینه بود و در گذشته زوجین حتما باید به مرکز استان مراجعه می‌کردند اما اکنون به شهرستان‌ها مراجعه می‌کنند.  فرایند به گونه‌ای است که زمان را کوتاه می‌کند تا خانواده‌ها اذیت نشوند.

محدث اضافه کرد: این فرایند نیست که موجب می‌شود خانواده‌ها پشت نوبت باشند، بلکه شرابط بچه‌ها است. تا زمانی که بچه‌ها سلب حضانت نشوند نمی‌توانند به فرزندخواندگی پذیرفته شوند، بنابراین طولانی شدن زمان فرزندخواندگی بیشتر به دلیل وضعیت خود فرزندان است که عدم سلب حضانت اتفاق نمی‌افتد.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اگر فرزند برای پذیرفته شدن باشد، تلاش می‌کنیم فرایند فرزندخواندگی زیر یک سال انجام شود اما گاهی فرزند مناسب است اما خانواده نمی‌تواند ارتباط بگیرد و خودش تقاضا می‌کند که فرزند دیگری معرفی شود. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->