فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد
سرخط خبرها

روسیه و چین، قطعنامه آمریکا علیه حماس را وتو کردند

  • کد خبر: ۱۹۰۸۵۴
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۴
روسیه و چین، قطعنامه آمریکا علیه حماس را وتو کردند
روسیه و چین چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل مورد جنگ میان مقاومت فلسطین و اسرائیل را وتو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، روسیه و چین قطعنامۀ پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت که عملیات حماس در روز ۷ اکتبر را محکوم می‌کرد وتو کردند.

 امارات نیز به این قطعنامه پیشنهادی رای منفی داد. همچنین ۱۰ عضو شورای امنیت به آن رای مثبت و ۲ عضو دیگر رای ممتنع دادند.

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع دیپلماتیک خبر داد که قطعنامه‌های پیشنهادی روسیه و آمریکا در مورد درگیری رژیم صهیونیستی و حماس امروز (چهارشنبه) در شورای امنیت به رای گذاشته می‌شود.

هر دو کشور به دنبال رسیدگی به کمبود مواد غذایی، آب، اقلام دارویی و برق در قطعنامه شورای امنیت هستند.

با این حال آمریکا تنها خواهان وقفه در حملات تل آویو به غزه برای ورود کمک ها به این باریکه است در صورتیکه روسیه به دنبال آتش بس بشردوستانه است.

پیشتر فاکس نیوز خبر داده بود که با فشار روسیه، اتهام زنی به ایران از قطعنامه پیشنهادی آمریکا حذف شده بود.

فاکس نیوز نوشت: پیش‌نویس قطعنامه ‌ای که با حمایت آمریکا درباره جنگ اسرائیل و حماس ارائه شده و قرار بود دیشب (۲ آبان) در شورای امنیت سازمان ملل به رای گذاشته شود، هیچ اشاره‌ای به ایران، حامی اصلی حماس و حزب‌الله لبنان، نکرده است.

دیمیتری پولیانسکی معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل روز دوشنبه گفت: پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد توسط آمریکا درباره مناقشه فلسطین و اسرائیل پرسش‌های بسیاری را مطرح می‌کند.

معاون اول نماینده دائم روسیه ادامه داد: مواضع اعضای شورای امنیت باید منعکس شود. هنوز راه زیادی باقی مانده است. باید دید آمریکایی‌ها چگونه رفتار خواهند کرد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در ۱۸ اکتبر به دلیل وتوی آمریکا نتوانست پیش نویس قطعنامه پیشنهادی برزیل را تصویب کند. آمریکا ادعا کرده بود که که این پیش نویس از حق اسرائیل برای دفاع از خود حرفی نمی‌زند.

همچنین پیش نویس قطعنامه روسیه در مورد مناقشه فلسطین و اسرائیل در شورای امنیت سازمان ملل رای نیاورد. چهار کشور آمریکا، انگلیس فرانسه و ژاپن با آن مخالفت کردند.

واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه گفت: اهداف کشورهای غربی باردیگر شورای امنیت سازمان ملل را به گروگان گرفته و این شورا نتوانست پیامی جمعی واضح و قوی برای کاهش تنش ارسال کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->