توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی
سرخط خبرها

تقاطع غیرهمسطح ابوطالب شنبه ۱۰ اسفند افتتاح می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۰۸۷
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷
تقاطع غیرهمسطح ابوطالب شنبه ۱۰ اسفند افتتاح می‌شود
پروژه ابوطالب با اعتباری بالغ بر ۱۷۵ میلیارد ریال روز شنبه ۱۰ اسفند ماه ۹۸ با حضور مسئولان شهری و استانی افتتاح می‌شود.
زهرا اسکندریان - شنبه دهم اسفند ماه ۹۸ دوربرگردان غیر همسطح ابوطالب افتتاح خواهد شد و بخش دیگری از مشکلات ترافیکی منطقه رفع خواهد شد.

دوربرگردان غیرهمسطح ابوطالب موجب روان‌سازی ترافیک و کاهش تصادفات می‌شود
معاون عمران و حمل و نقل شهرداری مشهد گفت: دوربرگردان هم سطح ابوطالب واقع در بزرگراه چراغچی حدفاصل میدان خیام و میدان امام حسین (ع) همواره از نقاط حادثه خیز شهر بود که در سال موجب ده‌ها تصادف منجر به جرح و فوت می‌گردید و با افتتاح تقاطع غیرهمسطح ابوطالب شاهد روان سازی ترافیک و کاهش حوادث خواهد بود.
وی افزود: علت نا ایمن بودن تقاطع هم سطح ابوطالب، حرکت‌ها و تداخلات عرضی وسائل نقلیه و حرکت آن‌ها در عرض بزرگراه در ضلع جنوب و شمال بود به طوریکه تعدادی از وسائل نقلیه که در دوربرگردان دور می‌زنند به سمت ابوطالب انتخاب مسیر می‌کنند که این امر موجب حرکت عرضی، تداخلات حرکتی و ناایمن شدن مسیر و افزایش تصادفات می‌گردید.
کاظمی خاطر نشان کرد:‌از این رو با هشدار‌های پلیس راهور و مطالعات و برنامه ریزی مدیریت شهری مشهد، مقرر گردید تا برای این معضل شهری فکری اندیشیده شود تا اینکه در تاریخ ۲۹ مرداد ماه ۹۸ آیین کلنگ زنی تقاطع غیرهمسطح ابوطالب با حضور شهردار مشهد و سایر مسئولین مرتبط در برنامه‌ای ۱۸۰ روزه آغاز شد.

همچنین سید احسان عظیمی مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد بیان کرد: متخصصان و مشاوران پروژه به جای انتخاب سازه فلزی سازه بتنی را انتخاب کردند و به جای تیر‌های صاف معمول اولین پروژه پل تیرقوسی شمال و شرق کشور را رقم زدند.
وی ادامه داد: این انتخاب هرچند به سختی کار را در اجرا افزود، اما موجب صرفه جویی گردید به طوریکه اگر قرار بود این پروژه با سازه فلزی اجرا گردد به مراتب هزینه بیشتری را به خود اختصاص می‌داد.
عظیمی اذعان داشت: پروژه ابوطالب با اعتباری بالغ بر ۱۷۵ میلیارد ریال به طول حدود ۳۱۰ متر شامل دو رمپ به طول حدود ۲۶۰ مترو عرض عبور ۸ متر و عرشه بتنی به طول حدود ۵۰ متر باعرض عبور ۸ متر و در محل قوس ۹/۵ متر می‌باشد.
گفتنی است این تقاطع غیرهمسطح روز شنبه ۱۰ اسفند ماه ۹۸ با حضور مسئولین شهری و استانی افتتاح می‌گردد.

اجرای تقاطع غیرهمسطح ابوطالب تاثیر مثبتی در ایمن سازی دارد
سرهنگ حمید رضا دهنوی رییس پلیس راهور استان خراسان رضوی گفت: دوربرگردان هم سطح ابوطالب از نقاط حادثه خیز و غیر ایمن شهر مشهد محسوب می‌شد و علت نا ایمن بودن آن، حرکت‌ها و تداخلات عرضی وسائل نقلیه و حرکت آن‌ها در عرض بزرگراه در ضلع جنوب و شمال بود به طوریکه تعدادی از وسائل نقلیه که در دوربرگردان دور می‌زنند به سمت ابوطالب انتخاب مسیر می‌کردند که این امر موجب حرکت عرضی، تداخلات حرکتی و ناایمن شدن مسیر و افزایش تصادفات می‌شد.
وی افزود:‌اجرای این تقاطع غیرهمسطح تاثیر مثبتی در ایمن سازی محدوده مورد نظر داشته و مسیر وسایل نقلیه کاملا ایمن سازی شده و بسیار موثر خواهد بود.
رییس پلیس راهور استان خراسان رضوی بیان کرد: از اعضای محترم شورای همتا، ریاست شورای شهر مشهد و معاون عمران و حمل و نقل شهرداری مشهد که در این خصوص بسیار خوب عمل کرده اند و در زمان مقرر پروژه را تکمیل کرده اند، کمال تشکر را داریم.

گفتنی است دوربرگردان غیرهمسطح ابوطالب حدفاصل میدان امام حسین و میدان خیام روز شنبه ۱۰ اسفندماه ۹۸ با اعتباری بالغ بر ۱۷/۵ میلیارد تومان افتتاح می‌شود.
لازم به ذکر است مجری این پروژه سازمان عمران شهرداری مشهد بوده و کارفرما معاونت عمران و حمل و نقل شهرداری مشهد می‌باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->