حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

تفاهم استانداری و دادگستری برای نظارت روی ساخت‌وسازهای نا ایمن در برابر زلزله

  • کد خبر: ۱۹۰۹۸۹
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۷
تفاهم استانداری و دادگستری برای نظارت روی ساخت‌وسازهای نا ایمن در برابر زلزله
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: تفاهم‌نامه‌ای امروز میان اداره کل مدیریت بحران استانداری و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به امضا رسید که براساس آن نظارت ساخت‌وساز‌ها و جلوگیری از ساخت‌وساز‌های غیرفنی و ناامن در برابر زلزله تقویت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن نجات با اعلام این خبر اظهار کرد: این تفاهم‌نامه در راستای اجرای سیاست‌های کلی پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه ابلاغیه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و قانون مدیریت بحران کشور تنظیم شده که هدف آن استفاده حداکثری از ظرفیت طرفین به منظور ارتقای سطح توانمندی جامعه در کاهش خطر و آسیب‌پذیری، ارتقای مدیریت یکپارچه و انسجام دستگاه‌های اجرایی در حوزه حوادث و سوانح است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در ادامه با اشاره به جزئیات این تفاهم‌نامه افزود: گسترش نظامات موثر جبران خسارت و پیشگیری از جرائم و آسیب‌‎‌های اجتماعی آسیب‌دیدگان در زمان بروز بحران‌های طبیعی و همچنین بهبود نظارت ساخت‌وساز‌ها و جلوگیری از سا‌خت‌وساز‌های غیرفنی و ناامن در برابر زلزله مورد توجه قرار دارد؛ لذا پیشنهاداتی جهت تصویب قوانین و مقررات لازم برای جرم و تخلف شناختن سا‌خت‌وساز‌های غیرفنی و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در راستای وظایف مندرج در ماده ۱۴، ۲۰ و ۲۱ قانون مدیریت بحران تنظیم شده که امروز با حضور سید امیر مرتضوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان رونمایی شد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی و نهاد‌های مدنی در امر پیشگیری از وقوع جرم در حوزه مدیریت بحران، ایجاد انسجام و هماهنگی بین دستگاه‌های مسئول در حوزه مدیریت بحران، به فعلیت رساندن ظرفیت‌های نظارتی استان از جمله نظارت بر حسن اجرای قوانین مرتبط با مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی، تدوین ساز و کار اجرایی در جهت تحقق ماده ۱۵ قانون مدیریت بحران در خصوص استفاده از خدمات و امکانات بخش خصوصی در شرایط اضطراری و پاسخ به بحران، استفاده از ظرفیت آموزشی در بین دستگاه‌ها و توجیه دستگاه‌ها در بحث‌های آموزشی دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت جهت بحران‌ها و امداد و نجات، همکاری در جهت مدیریت اخبار و انتشار اطلاعات در فضای مجازی و رسانه‌ای در شرایط اضطراری و پیگیری تعیین نمایندگان مجرب به عنوان عضو کمیسیون‌های ماده ۹۹ و ۱۰۰ شهرداری‌ها از جمله تعهدات طرفین در این تفاهم‌نامه همکاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->