تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول شماره تماس برای خسارات واحد‌های مسکونی ناشی از جنگ اعلام شد تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ فردا (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۴ تیر ۱۴۰۴) | افت قیمت گوشت گوسفندی و ران مرغ در مشهد وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: خودکفایی در تولید گوشت قرمز تا ۳ سال آینده فروش بلیت هواپیما تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود افزایش صادرات نفت ایران | ۱۲۰ میلیون بشکه نفت ایران دو هفته دیگر روانه بازار می‌شود
سرخط خبرها

تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از دهک به صدک دقت کار را بالا می‌برد

  • کد خبر: ۱۹۱۰۲۲
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از دهک به صدک دقت کار را بالا می‌برد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از دهک به صدک دقت کار را بالا می‌برد. در گذشته کل افراد به ۱۰ دسته تقسیم بندی می‌شدند، اما با این تغییر کل افراد در ۱۰۰ دسته قرار می‌گیرند.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

به گزارش شهرآرانیوز؛ چندی پیش علیرضا عسگریان، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از «دهک» به «صدک»، خبر داد. معاون وزیر رفاه با اشاره به تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از «دهک» به «صدک»، اعلام کرد که احتمال اضافه، حذف و تغییر میزان «یارانه» خانوار‌ها وجود دارد. به گفته عسگریان «داده‌ها که در زمینه حقوق و دستمزد فرد و خانواده، ملک، خودرو، حساب بانکی و تراکنش‌ها، حساب ساتنا و پایا، فعالیت در بورس، سفر خارجی و … با هوش مصنوعی بررسی می‌شود و میزان نفوذ هر شاخص مشخص می‌شود و در نهایت نشان می‌دهد که هر فرد در چه دهکی قرار می‌گیرد و چه مقدار باید یارانه دریافت کند. براساس شیوه استحقاق سنجی همه داده‌ها اعمال می‌شود و حتی اگر فردی بیمار خاص در خانواده داشته باشد نیز در شرایط کلی اعمال می‌شود».

در همین راستا محمد امین بابایی،  مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از «دهک» به «صدک»، اظهار کرد: ۷۷ درصد یارانه بگیران مشهدی تاکنون از افزایش مبلغ یارانه بهره‌مند شده‌اند (هفت دهک اول). برای ۸۲۳ هزار و ۶۶۲ خانوار مشهدی در صورت خرید کالا در قالب طرح کالا برگ الکترونیکی برای هر نفر مبلغ ۱۲۰ هزار تومان یارانه اضافه جهت خرید کالا شارژ می‌گردد که در هفت دهک اول هستند.  مبلغ نقد در پرداخت یارانه‌ها تغییر نکرده است.

وی درخصوص تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از «دهک» به «صدک»، افزود: تغییر دسته‌بندی درآمدی خانوار‌ها از دهک به صدک دقت کار را بالا می‌برد. در گذشته کل افراد به ۱۰ دسته تقسیم بندی می‌شدند، اما با این تغییر کل افراد در ۱۰۰ دسته قرار گرفته و براساس برخی شاخص‌ها رتبه بند خواهند شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در پاسخ به این سوال که آیا با این تغییر برخی از یارانه بگیران حذف می‌شوند تصریح کرد:  در صورت اجرا صدک بندی و بروزرسانی اطلاعات تغییراتی در افراد از نظر دهک بندی یا صدک بندی ایجاد خواهد شد. برخی افراد از دهک پایین‌تر به رده‌های بالاتر و بالعکس جابجا خواهند شد و طبیعتا افرادی که در صدک بالای درآمدی قرار بگیرند یارانه آنان قطع می‌گردد و یا افرادی که در گذشته یارانه آنان قطع شده به دلیل کاهش دارایی و کاهش امتیاز در رتبه رفاهی خانوار مجددا برقرار خواهد شد.

وی افزود:  همان طور که وزیر محترم تعاون، کار ورفاه اجتماعی اعلام کردند با اجرای طرح صدک بندی مبلغ نقد یارانه تغییر نخواهد کرد، ولی با توجه به طرح کالا برگ الکترونیکی همان ۷ دهک مشمول رقم ۱۲۰ هزار تومان افزایش جهت خرید هستند که ممکن است جمعیت مشمول در این  ۷دهک نسبت به قبل افزایش یا کاهش داشته باشد و اصولا همان ۷ دهک از این طرح برخوردار خواهد بود.

بابایی ادامه داد: امتیاز‌ها دارایی افراد طبق اطلاعاتی که از دستگاه‌ها مختلف اخذ می‌گردد جمع بند می‌شود البته در رتبه بندی خانوارها، هر شاخص ضریب اهمیتی متفاوت دارد و برخی شاخص‌ها از اهمیت بالاتری در این صدک بندی برخوردارند.

مدیرکل  تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در خصوص تغییر میزان یارانه با اجرای این طرح عنوان کرد: با اجرای تغییر معیار یارانه در میزان یارانه تغییری ایجاد نخواهد شد و بر مبنی اینکه افراد در چه دهکی قرار گیرند بر همان مبنا یارانه دریافت خواهند کرد که سه دهک اول ۴۰۰ هزار تومان و دهک‌های ۴ تا ۹ مبلغ ۳۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند.  با توجه به بند د تبصره ۱۷ قانون بودجه کل کشور وزارت کار موظف است هر ۶ ماه براساس اطالعات اخذ شده از دستگا‌های متولی دهک بندی افراد را بروز نماید که در این ماه با اجرا بروزرسانی اطلاعات دارایی و اموال یارانه بگیران بروز خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->