فارین افرز: ایران تنها کشوری که یک قدرت هسته‌ای را به شدت هدف قرار داد دستور رئیس‌جمهوری به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی ایران درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی، در شورای امنیت گزارش رسمی ثبت کرد وزیر نیرو بابت مشکل آب از مردم عذرخواهی کرد + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: تعامل توأم با رفاقت، رمز پیروزی در جبهه فرهنگی است | ضرورت حفظ و تحکیم انسجام اجتماعی درس‌هایی از «إِنَّ مَعِیَ رَبِّی» راهکار‌های رفع چالش کم‌آبی روی میز رئیس جمهور | پزشکیان: کارگروه‌های استانی برای تدوین راه‌حل‌های متناسب با شرایط اقلیمی تشکیل شود آمریکا حمله صهیونیست‌ها به کلیسای فلسطینی‌ها را «اقدام تروریستی» خواند پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان دعوت به عمل آورد تعداد شهدای نان در غزه به بیش از ۹۰۰ نفر رسید (۲۹ تیر ۱۴۰۴) موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: فلسطین، میدان جنگ اسلام و کفر است| آمریکا، مسئول جنایات اخیر غزه

  • کد خبر: ۱۹۱۰۲۹
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
آیت‌الله علم‌الهدی: فلسطین، میدان جنگ اسلام و کفر است| آمریکا، مسئول جنایات اخیر غزه
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: امروز ساختمان‌های غزه را آمریکا خراب می‌کند، کودکان غزه را آمریکا می‌کشد، راه آب و غذای مظلومان غزه را آمریکا بسته است. خودشان آمده‌اند بمباران‌های غزه را اداره می‌کنند تا فروپاشی صهیونیست‌ها را به تأخیر بیندازند. این جنگ اسرائیل و فلسطین نیست، این جنگ اسلام و کفر است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص مسئله فلسطین اظهار کرد: برادران و خواهران، این روز‌ها در کنار همه مسائلی که ما در زندگی روزمره خود همچون حجاب و معیشت داریم، توجه اقشار مختلف جامعه ما نیز به اخبار فلسطین متمرکز شده است. یعنی همان جایی که رزمندگان مسلمان در حال مبارزه و جهاد هستند و رژیم خبیث صهیونیستی هم پاسخ این مجاهدت‌ها را با قتل‌عام زن‎ها و بچه‌های بی‌گناه می‌دهد.

ایشان افزود: در این شرایط، اینکه سران کشور‌های غربی به اسرائیل سفر می‌کنند، نشان از نگرانی آن‌ها دارد که نکند این رژیم دچار فروپاشی شود و اساس این سفر‌ها نیز وحشت دامنه‌دار قدرت‌های غربی است.

اسلام، وحشت مشترک ابرقدرت‌های شرق و غرب

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مسئله کدخدایی جهان، مهم‌ترین دغدغه سردمداران غربی است، خاطرنشان کرد: تا جنگ جهانی دوم هم این نگرانی برای ابرقدرت شرق و غرب عالم وجود داشت و بر همین اساس، باهم وارد جنگ می‌شدند تا کدخدایی خود بر عالم را تثبیت کنند. با این حال، پس از جنگ جهانی دوم، وحشت جدید و مشترکی برای شوروی و آمریکا پیش آمد و آن اسلام بود که مبادا با تز مهدویت خود بر دنیا مسلط شود و حاکمیت جهانی و ریاست بشر بر عالم را مختص نماینده خدا بداند.

ایشان ادامه داد: قدرت‌های دنیا با این فکر مخالف بودند و به همین دلیل از ابتدا درصدد برآمدند تا ممالک اسلامی را در حیطه قدرت خود ضعیف نگه دارند. به همین دلیل، هر دو بر تشکیل یک حاکمیت نیابتی در دل کشور‌های اسلامی متفق شدند و اینجا بود که یک جریان اجنبی ناپاک را از کل عالم جمع کردند، اراضی مسلمانان را به زور به اشغال خود درآوردند و این جریان شوم را در خانه مسلمان‌ها و در قلب دیار مسلمین اسکان دادند. این همان خنجری است که در پهلوی اسلام قرار داده شد تا آن‌ها هر زمان خواستند آن را حرکت دهند و پیکر مسلمانان را تحلیل ببرند.

اسرائیل، خنجر استکبار جهانی در پهلوی جهان اسلام است

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این توطئه هم به خاطر آن بود که یک‌بار دیگر، یک امپراتوری قدرتمند اسلامی همچون عثمانی تشکیل نشود و هم اینکه یک اندیشه التقاطی، قسی و خائن بتواند آقایی آنان بر عالم را تضمین کند. به همین دلیل وقتی جنگ اعراب و اسرائیل شروع شد، مسلمانان کشور‌های عربی ابتدا با این پیش‌فرض وارد میدان شدند که صهیونیسم دشمن ملت‌های عرب است و ندای «یا اَبناءَ الوَلید»، اما وقتی شکست خوردند فهمیدند دامنه این خصومت و عداوت بسیار فراتر از این حرف‌هاست.

ایشان تأکید کرد: پس از این هم آمریکا آمد، اسرائیل را بر هشتاد میلیون مسلمان مسلط کرد و ارتش صهیونیست‌ها نیز سرزمین‌هایی از چهار گوشه کشور‌های اسلامی را به تصرف خود درآورد تا زمینه‌ای برای تحقق افسانه دروغین نیل تا فرات باشد. از آن زمان، جنگ اعراب با اسرائیل به جنگ اسلام و صهیونیسم تبدیل شد و تا به امروز هم این جنگ ادامه داشته است لذا این‌طور نیست که ما بگوییم این هم یک جنگ معمولی همچون سایر جنگ‌هاست و یک طرف در حال سرکوب طرف دیگر است. این‌طور نیست عزیز من! ما هم در یک طرف این جنگ ایستاده‌ایم و ما هم برای براندازی این غده سرطانی و نابودی این بیماری جانکاه در دل کشور‌های اسلامی مسئول هستیم و باید مقابله کنیم.

جنگ فلسطین را آمریکایی‌ها شروع کردند

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: بعضی از نغمه‌های مسمومی که در اطراف ما نواخته می‌شود، واقعاً مایه تأسف است. بعضی‌ها می‌گویند جنگ را فلسطینی‌ها شروع کردند و اکنون که دشمن برای خراب‎کردن خانه و کشتن زن و بچه آن‌ها آمده، باید به‌تبع حمله خود تحمل نکنند. جنگ را فلسطینی‌ها شروع کردند؟ نخیر، جنگ را آمریکا و صهیونیسم شروع کرد. آن‌ها بودند که ابتدا زمین‌های مسلمین را غصب کردند. مثل این است که دزد به خانه شما بیاید، شما هم در مقام درگیری ضرباتی به او وارد کنید و او در جواب، خانه را آتش بزند. کسی هم که متعرض این تقابل بشود، دزد بگوید این آقا اول به من ضربه وارد کرده است.

عامل اصلی جنایات اخیر غزه، آمریکایی‌ها هستند

ایشان بیان کرد: مسئول جنایات اخیر غزه، ملت فلسطین نیست که در مقام دفاع از خود برآمده است بلکه مسبب همه این آدم‎کشی‎ها، مستکبرانی هستند که جز جنایت و نسل‌کشی در کارنامه استعماری خود ندارند. به فرموده مقام معظم رهبری، آن‌هایی که این روز‌ها به تل‌آویو سفر می‌کنند، سران کشور‌های شرور خوانده شدند، زیرا این‌ها بودند که با ایجاد اسرائیل، قصد داشتند اسلام را براندازی کنند و سرمایه ملت‌های مسلمان منطقه را به تاراج ببرند.

امام‌جمعه مشهد با بیان اینکه اسرائیل از درون خود در حال متلاشی شدن است و جهاد قهرمانانه رزمندگان هم این موضوع را تسریع کرد، گفت: امروز ساختمان‌های غزه را آمریکا خراب می‌کند، کودکان غزه را آمریکا می‌کشد، راه آب و غذای مظلومان غزه را آمریکا بسته است. وزیر دفاعش، سران کشورش، فرمانده سنتکام، همه امروز در اسرائیل هستند. خودشان آمده‌اند بمباران‌های غزه را اداره می‌کنند تا فروپاشی صهیونیست‌ها را به تأخیر بیندازند. این جنگ اسرائیل و فلسطین نیست، این جنگ اسلام و کفر است و به همین دلیل، مردم ما، دولت ما، حاکمیت ما باید آماده باشند تا به‌محض صدور فرمان جهاد رهبر معظم انقلاب، پا به این جبهه بگذارند، فداکاری کنند و یاری گر اسلام باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->