امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از مؤسسه شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا، صدای شهر امام‌رضا(ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه
سرخط خبرها

امین حیایی پس از ۴ سال با «رقصنده» به سینما‌ها می‌آید

  • کد خبر: ۱۹۱۲۸۸
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۵
امین حیایی پس از ۴ سال با «رقصنده» به سینما‌ها می‌آید
فیلم کمدی «رقصنده» قرار است به غیبت چهار ساله امین حیایی از پرده سینما‌ها پایان دهد، آخرین فیلمی که با بازی او روی پرده رفت به سال ۱۳۹۸ برمی‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز، «رقصنده» عنوان فیلمی کمدی به کارگردانی بهمن گودرزی است که قرار است به زودی با بازی امین حیایی روی پرده سینما‌ها برود. با اکران این فیلم بعد از ۴ سال فیلمی با بازی امین حیایی روی پرده می‌رود.

«چشم وگوش بسته» به کارگردانی فرزاد موتمن آخرین فیلمی است که از امین حیایی اکران شده است. این فیلم تابستان ۱۳۹۸ روی پرده سینما‌ها رفت و موفق شد بیش از ۱۲ میلیارد تومان فروش کند.

امین حیایی بعد از فیلم «چشم و گوش بسته» علاوه بر فیلم «رقصنده» در فیلم‌های «قاتل و وحشی» و «برف آخر» هم به ایفای نقش پرداخت که اولی به محاق توقیف رفت و دومی هم بعد از اکران در جشنواره فیلم فجر دیگر فرصت نمایش به دست نیاورد.

حیایی اواخر سال ۹۸ و پیش از شروع پاندومی کرونا جلوی دوربین بهمن گودرزی در فیلم «رقصنده» رفت. با همه‌گیری شیوع ویروس کرونا، فیلمبرداری این فیلم متوقف شد و سکانس‌های باقی مانده آن بعد از پایان پاندومی در کشور هنگ‌کنک جلوی دوربین رفت. این فیلم حالا آماده نمایش شده و قرار است به زودی روانه پرده سینما‌ها شود.

امین حیایی در فیلم «رقصنده» با بازیگرانی، چون امیر جعفری، امیر حسین رستمی، ریحانه پارسا و… همبازی است. این فیلم داستان بوکسوری به نام «صمد» است که به قصد مهاجرت ایران را ترک می‌کند، اما در آنجا درگیر اتفاقات جالبی می‌شود.

«رقصنده» بعد از فیلم‌های «شش و بش»، «آتیش بازی»، «ثبت با سند برابر است» و سریال «ساخت ایران ۳»، پنجمین همکاری مشترک حیایی و بهمن گودرزی محسوب می‌شود.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->