کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست ادعای عجیب رسایی: تمام امضا‌های محمدرضا عارف غیرقانونی است! آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بازخوانی مفهوم غیبت در اندیشه شیعی؛ از تداوم خط ولایت تا پیوند نسل‌ها با فرهنگ ایثار و مقاومت تأیید دو مصوبه مرتبط با «جنگ ۱۲ روزه» از سوی شورای نگهبان دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله حزب‌الله لبنان به مقر نظامی «زرعیت» اسرائیل

  • کد خبر: ۱۹۱۳۰۰
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۳
حمله حزب‌الله لبنان به مقر نظامی «زرعیت» اسرائیل
حزب الله خبر داد که در جریان حمله به مقر نظامی «زرعیت» متعلق به نظامیان رژیم صهیونیستی، چند نفر زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حزب الله لبنان شامگاه امروز شنبه خبر داد که مقر نظامی «زرعیت» متعلق به نظامیان رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

حزب الله با بیان اینکه این حمله ساعت هجده به وقت محلی صورت گرفته است، گفت که در پی آن چند نظامی اسرائیلی زخمی شدند.

تحلیلگران نظامی غربی اذعان دارند که کمیت و کیفیت زرادخانه حزب الله لبنان به حدی است که می‌تواند معادلات را برهم بزند.

جنبش حزب الله پیش از این هم بارها مواضع نظامیان اسرائیلی را در شمال فلسطین اشغالی هدف حملات موشکی و خمپاره‌ای و توپخانه‌ای قرار داده است. کارشناسان می‌گویند که صهیونیستها به شدت از درگیری گسترده با حزب الله واهمه دارند.

به گفته وبگاه «دیفنس اکسپرس»، حزب الله با توجه به کمیت زرادخانه‌اش که می‌تواند به راحتی بر پدافند هوایی اسرائیل غلبه کند، معالات را بر هم می‌زند. نوع  همچنین کیفیت و تنوع پهپادها و موشک های بالستیک کوتاه برد حزب الله لبنان با حماس قابل قیاس نیست.

«کریگ» تحلیلگر ارشد کالج «کینگ لندن» نیز گفت: «حزب‌الله می‌تواند به توپخانه و موشک و همچنین به انبار گسترده پهپادهای خودروی بیاورد. فناوری پهپادهای حزب الله بسیار پیچیده است و می‌توانند به بر دفاع اسرائیل غلبه کنند.»

ساعاتی پیش، این جنبش با انتشار بیانیه‌ای خبر داد که مواضع نظامیان ارتش صهیونیستی را با سلاح مناسب هدف قرار داده است.

حزب الله تأکید کرد که در ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه به وقت محلی، مقر «المرج» را هدف قرار داده که در پی آن، چند اسرائیلی زخمی شدند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->