تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بودجه یارانه نقدی ۲۶۶ همت کسری دارد پیش بینی نرخ اونس جهانی، طلا و سکه تا پایان ۱۴۰۴ | سکه بخریم، طلا یا صندوق طلا؟ | کدام یک بازدهی بیشتری دارد؟ ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت غیرقانونی اعلام شد
سرخط خبرها

۸۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی در حوزه آهن قراضه شناسایی شد!

  • کد خبر: ۱۹۱۴۴۵
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
۸۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی در حوزه آهن قراضه شناسایی شد!
سازمان امور مالیاتی توانست با استفاده از اطلاعات سامانه صورت معاملات فصلی موضوع ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم و تجزیه و تحلیل داده‌های استخراج شده از آن، رکوردهای معاملاتی با مبالغ بالا و با یک عنوان کالا مربوط به برخی شرکت‌های فعال در زمینه آهن قراضه را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی، سودجویانی هستند که بازار جذاب معاملات آهن قراضه و باطری فرسوده آنها را وسوسه می‌کند تا اقدام به کد فروشی و تأسیس شرکت‌های کاغذی کنند. گفته می‌شود این کالاها به عنوان مواد اولیه واحدهای تولید شمش آهن و سرب و نهاده‌های تولید و نورد قطعات آهنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این میان، ذی‌نفعان واقعی این ماجرا که برای انجام معاملات خود اقدام به تأسیس شرکت‌های کاغذی کرده بودند برای اینکه مورد شناسایی و ردیابی قرار نگیرند ترفندهایی از جمله ثبت شرکت‌ها در چند استان مختلف را به کار گرفته بودند. این افراد برای کتمان درآمد خود فعالیت‌های هوشمندانه دیگری مثل تأسیس شرکت به نام افراد بی‌بضاعت و تنظیم وکالت‌نامه تام‌الاختیار، صدور فاکتور رسمی فروش به نام شرکت کاغذی و اخذ مالیات بر ارزش افزوده و ایجاد اعتبار ساختگی را هم در سوابق خود دارند.

موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود و اقداماتی مانند استفاده از هویت دیگران برای انجام معاملات و خودداری از انجام تکالیف قانونی مربوط به مالیات‌های مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده و زیاد نشان دادن هزینه‌ها، ثبت شرکت در یک شهر و افتتاح حساب بانکی به نام شرکت کاغذی در شهر دیگر یا همان شهر مورد سوءاستفاده و موارد دیگر همگی نشان از خلاقیت این قبیل شرکت‌ها در مبادرت به انجام فرار مالیاتی است.

در این میان سازمان امور مالیاتی توانست با استفاده از اطلاعات سامانه صورت معاملات فصلی موضوع ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم و تجزیه و تحلیل داده‌های استخراج شده از آن، رکوردهای معاملاتی با مبالغ بالا و با یک عنوان کالا مربوط به برخی شرکت‌های فعال در زمینه آهن قراضه را شناسایی کند.

قدم بعدی رسیدگی به این پرونده‌ها بود که با این اقدام مبلغی به ارزش بیش از ۸,۰۰۰ میلیارد ریال مالیات در منابع عملکرد و ارزش‌افزوده تشخیص و مطالبه شد که تاکنون نسبت به وصول و ترتیب پرداخت بیش از ۴,۰۰۰ میلیارد ریال آن و توقیف اموال به میزان بیش از ۲,۰۰۰ میلیارد ریال اقدام شده و مطالبه در خصوص باقی مانده بدهی‌های مالیاتی در حال انجام است.

گفتنی است؛ اقدامات مربوط به شناسایی این قبیل شرکت‌ها محدود به روش‌های ذکر شده نیست و بهره‌گیری از روش‌هایی مثل اعتبارسنجی مؤسسان شرکت‌های کاغذی، بررسی و اعتبارسنجی زنجیره تأمین‌کنندگان کالا برای این شرکت‌ها، استعلام بارنامه‌ها در سامانه بهره‌برداری از اطلاعات مالیاتی، تسلیم اظهارنامه با مبالغ فروش ابرازی پایین و وجود اطلاعات خرید و فروش با مبالغ کلان در سامانه صورت معاملات و همچنین شرکت‌های تولیدی شمش و قطعات فلزی که مصرف‌کنندگان اصلی ضایعات آهن و سرب هستند هم به کمک شناسایی شرکت کاغذی و کد فروش در حوزه آهن قراضه آمده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->