جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

بازیکنان پرسپولیس علیه درویش: ناهار باشگاه را نمی‌خوریم

  • کد خبر: ۱۹۱۴۸۹
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۳
بازیکنان پرسپولیس علیه درویش: ناهار باشگاه را نمی‌خوریم
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس علیه مدیریت این باشگاه موضع گیری کردند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، بازیکنان تیم پرسپولیس روز یکشنبه قبل از سفر تیم شان به انزلی با نخوردن ناهار جنجال ساز شدند. جریان از این قرار است که ناهاری که تدارکات تیم برای آن‌ها تدارک دیده بود در واقع ناهار مورد نظر باشگاه نبود.

این باشگاه طبق قراردادی که با یکی از رستوران‌های تهران دارد هر روز برای سرخپوشان در محل تمرین ناهار سفارش می‌دهد، اما روز یکشنبه سرخپوشان اعلام کردند که دیگر ناهاری که باشگاه سفارش آن را می‌دهد، نخواهند خورد. به خاطر همین مسئله بود که تدارکات پرسپولیس سیب زمینی و تخم مرغ برای اعضای این تیم تدارک دید و اکثرا مجبور به صرف آن شدند.

این اقدام سرخپوشان در واقع نوعی لجبازی با باشگاه پرسپولیس بود که هنوز آپشن‌های قرارداد فصل پیش شان را پرداخت نکرده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->