عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلیل نیمکت‌نشینی ترابی در پرسپولیس چیست؟

  • کد خبر: ۱۹۱۶۹۹
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۲
دلیل نیمکت‌نشینی ترابی در پرسپولیس چیست؟
شماره ۹ پرسپولیس بازی های تیمش را از روی نیمکت تماشا می کند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ترابی بعد از مصدومیت بدی که در بازی با النصر از ناحیه مچ پا گرفتار آن شد چند هفته ای دور از میدان بود اما از بازی سرخپوشان با پیکان شرایط بازی کردن را پیدا کرد.

 ترابی در سه بازی اخیر پرسپولیس به عنوان بازیکن تعویضی راهی میدان شده که این مسئله برای هواداران تیمش سوال برانگیز بوده است.

در این مورد با خبر شدیم که چون مصدومیت مچ پای ترابی خطر پارگی رباط مچ او را زیاد کرده بود کادر پزشکی سرخپوشان از یحیی خواسته اند که فعلا به این بازیکن خیلی فشار وارد نکند تا مچش تقویت شود. در واقع ترابی همچنان باید مدتی را به تقویت مچش بپردازد تا خطر پارگی رباط مچ را رد کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->