بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حزب‌الله لبنان: نتانیاهو پایان کار اسرائیل را رقم می‌زند

  • کد خبر: ۱۹۱۵۹۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
حزب‌الله لبنان: نتانیاهو پایان کار اسرائیل را رقم می‌زند
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان تاکید کرد که نیروهای حزب‌الله آماده هستند تا زمانی که لازم باشد، در میدان بمانند و تاریخ ثبت خواهد کرد که «پایان کار اسرائیل به دست نتانیاهو خواهد بود.»

به گزارش شهرآرانیوز به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، هاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان در سخنانی اظهار کرد: اگر امروز بخواهیم مقایسه‌ای انجام دهیم، می‌بینیم که مردان، زنان، کودکان و نیرو‌های مقاومت در غزه گروهی منسجم، قدرتمند و محکم هستند که می‌دانند چه می‌خواهند، آن‌ها برای جان‌فشانی تا آخر راه آماده هستند، اما زمانی که به رژیم صهیونیستی نگاه می‌کنیم، می‌بینیم آن‌ها رهبران سیاسی و فرماندهان نظامی سرگردان و گمشده‌ای هستند که نمی‌دانند چه کار می‌کنند، آن‌ها گرچه امکانات و ظرفیت‌های نظامی گسترده، جنگنده‌ها، خمپاره‌ها، تانک‌ها و موشک‌های پیشرفته‌ای برای کشتار را در اختیار دارند، اما این جنگنده‌ها، موشک‌ها و فناوری نمی‌تواند نبرد با قدرتمندان را فیصله دهد، همانگونه که در غزه شاهد هستیم، بر این اساس نه این جنگنده‌ها، تانک‌ها، موشک‌ها و نه ارعاب و تهدیدها، رسانه‌ها و دروغ و فریب‌ها نمی‌توانند به نبرد در غزه پایان دهند.

صفی الدین در ادامه گفت: تاریخ ثبت خواهد کرد که پایان قدرت، توانایی و برتری اسرائیل به دست نتانیاهو بود، به ویژه که او در راستای تقسیم جامعه اسرائیلی تلاش کرد و آن را از منظر سیاسی، اجتماعی و دیگر موارد چند تکه کرد. جامعه اسرائیل به دست او نابود شد و اکنون او در حال نابود کردن ارتش اسرائیل است و اگر کار این ارتش تمام شود، این به معنای پایان کار اسرائیل است.

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان افزود: تهدید بزرگ محاصره غزه و حمله به ساکنان آن، شعار‌های توخالی نتانیاهو و ارتش متلاشی اسرائیل می‌تواند در یک لحظه و به یاری خدا به فرصتی بزرگ و بسیار ارزشمند تبدیل شود و اگر ارتش اسرائیل در ورودی‌های غزه متشکل از پنج گروه یعنی معادل نزدیک به نیمی از کل آن شکست بخورد، آن زمان چه چیزی از ارتش اسرائیل باقی خواهد ماند؟ در واقع این روز‌ها نتانیاهو ارتش متلاشی و شکست خورده خود را که از سال ۲۰۰۶ نتوانسته قدرت و توانایی خود را بازسازی کند، در طوفان الاقصی به خطر می‌اندازد.

او در ادامه گفت: اگر حمله سال ۲۰۰۶ ضربه‌ای به سر بود که توسط مقاومت اسلامی لبنان انجام شد، پس عملیات طوفان الاقصی دومین ضربه محکم به سر است و شکست در ورودی‌های غزه می‌تواند برای ارتش اسرائیل به منزله خنجری به قلب آن باشد و در آن صورت نتانیاهو و آن صهیونیست‌ها کجا خواهند بود؟

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->