بارزانی به ایران سفر کرد مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد
سرخط خبرها

حزب‌الله لبنان: نتانیاهو پایان کار اسرائیل را رقم می‌زند

  • کد خبر: ۱۹۱۵۹۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
حزب‌الله لبنان: نتانیاهو پایان کار اسرائیل را رقم می‌زند
رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان تاکید کرد که نیروهای حزب‌الله آماده هستند تا زمانی که لازم باشد، در میدان بمانند و تاریخ ثبت خواهد کرد که «پایان کار اسرائیل به دست نتانیاهو خواهد بود.»

به گزارش شهرآرانیوز به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، هاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان در سخنانی اظهار کرد: اگر امروز بخواهیم مقایسه‌ای انجام دهیم، می‌بینیم که مردان، زنان، کودکان و نیرو‌های مقاومت در غزه گروهی منسجم، قدرتمند و محکم هستند که می‌دانند چه می‌خواهند، آن‌ها برای جان‌فشانی تا آخر راه آماده هستند، اما زمانی که به رژیم صهیونیستی نگاه می‌کنیم، می‌بینیم آن‌ها رهبران سیاسی و فرماندهان نظامی سرگردان و گمشده‌ای هستند که نمی‌دانند چه کار می‌کنند، آن‌ها گرچه امکانات و ظرفیت‌های نظامی گسترده، جنگنده‌ها، خمپاره‌ها، تانک‌ها و موشک‌های پیشرفته‌ای برای کشتار را در اختیار دارند، اما این جنگنده‌ها، موشک‌ها و فناوری نمی‌تواند نبرد با قدرتمندان را فیصله دهد، همانگونه که در غزه شاهد هستیم، بر این اساس نه این جنگنده‌ها، تانک‌ها، موشک‌ها و نه ارعاب و تهدیدها، رسانه‌ها و دروغ و فریب‌ها نمی‌توانند به نبرد در غزه پایان دهند.

صفی الدین در ادامه گفت: تاریخ ثبت خواهد کرد که پایان قدرت، توانایی و برتری اسرائیل به دست نتانیاهو بود، به ویژه که او در راستای تقسیم جامعه اسرائیلی تلاش کرد و آن را از منظر سیاسی، اجتماعی و دیگر موارد چند تکه کرد. جامعه اسرائیل به دست او نابود شد و اکنون او در حال نابود کردن ارتش اسرائیل است و اگر کار این ارتش تمام شود، این به معنای پایان کار اسرائیل است.

رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان افزود: تهدید بزرگ محاصره غزه و حمله به ساکنان آن، شعار‌های توخالی نتانیاهو و ارتش متلاشی اسرائیل می‌تواند در یک لحظه و به یاری خدا به فرصتی بزرگ و بسیار ارزشمند تبدیل شود و اگر ارتش اسرائیل در ورودی‌های غزه متشکل از پنج گروه یعنی معادل نزدیک به نیمی از کل آن شکست بخورد، آن زمان چه چیزی از ارتش اسرائیل باقی خواهد ماند؟ در واقع این روز‌ها نتانیاهو ارتش متلاشی و شکست خورده خود را که از سال ۲۰۰۶ نتوانسته قدرت و توانایی خود را بازسازی کند، در طوفان الاقصی به خطر می‌اندازد.

او در ادامه گفت: اگر حمله سال ۲۰۰۶ ضربه‌ای به سر بود که توسط مقاومت اسلامی لبنان انجام شد، پس عملیات طوفان الاقصی دومین ضربه محکم به سر است و شکست در ورودی‌های غزه می‌تواند برای ارتش اسرائیل به منزله خنجری به قلب آن باشد و در آن صورت نتانیاهو و آن صهیونیست‌ها کجا خواهند بود؟

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->