آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

باقری کنی: طوفان الاقصی، زلزله‌ای غیرقابل ترمیم به رژیم صهیونیستی وارد کرد

  • کد خبر: ۱۹۱۶۹۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۲
باقری کنی: طوفان الاقصی، زلزله‌ای غیرقابل ترمیم به رژیم صهیونیستی وارد کرد
معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: عملیات طوفان الاقصی یک زلزله غیر قابل ترمیم در سامانه نظامی امنیتی رژیم صهیونیستی وارد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی باقری کنی معاون سیاسی وزیر امور خارجه در برنامه «به وقت فلسطین» شبکه افق گفت: با یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس در مسکو جلسه ای داشتیم. نکته ای که خیلی مهم است و در نگاه دوستان فلسطینی مورد تاکید بود این بود که مقاومت به یک بلوغی رسیده که می تواند برای آینده دور برنامه ریزی کند. 

وی افزود: مقاومت در قامت یک سامانه حکمرانی خودش را بروز می‌دهد. حماسه ای که حماس در طول چندین سال گذشته ‌ای که غزه عزیز در محاصره وحشیانه صهیونیست‌ها بود، توانست منطقه را به خوبی اداره کند. در واقع جلوه ای از هوشمندی و اینده نگری مقاومت بود. عملیاتی که در 15 مهر اتفاق افتاد دقیقا همین نکته را تاکید می‌کرد.

باقری گفت: نکته ای که مایلم تاکید کنم این است که این اتفاق 15 مهر و عملیات طوفان الاقصی یک زلزله غیر قابل ترمیم در سامانه نظامی امنیتی رژیم صهیونیستی وارد کرد. اما یک نکته دیگری که مهم است بر سامانه فکری راهبردی جهان غرب به رهبری امریکا و یکجانبه گرایی‌های آمریکا هم این زلزله وارد شد. آنها بر اساس برنامه و طراحی ‌های خود مسئله فلسطین را امنیتی نمی‌دیدند. پروژه عادی ‌سازی محصول تفکر کنار گذاشته شدن پروژه امنیتی در فلسطین بود و وارد یک مرحله سیاسی شدیم و اکنون موقع چیدن میوه است و عادی سازی روابط رژیم ناشروع صهیونیستی را با کشورهای اسلامی منطقه را دنبال می‌کردند. این نکته مهمی بود.

وی در خصوص دیدار با ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی حماس در مسکو گفت: ایشان آخرین وضعیت جبهه های جنگ، مدیریت حماس برای تامین نیازهای اساسی مردم غزه، پیش بینی هایی که جریان مقاومت برای طولانی شدن جنگ دارد و ارتباطات بین‌المللی برای استفاده از حمایت های سیاسی بین‌اللملی برای پیشبرد پروژه مقاومت را بیان کردند. مقاومت اکنون در قامت یک سامانه موفق حمکرانی عمل می‌کند. حماس در خیلی از کشورها نمایندگی دارند و در کشورهایی که نمایندگی ندارند، ارتباط دارند.

باقری در خصوص پیام آمریکا به ایران گفت: آن‌ها در واقع بحثی را که مطرح می‌کنند این است که به تعبیر خودشان از گسترش دامنه درگیری ها جلوگیری کنند، در‌حالی که خود آنها مسئول اصلی، استمرار و گسترش درگیری‌ها با کمک و پشتیبانی بی مهابایی که از صهیونیست‌ها انجام می‌دهند، هستند. لذا مسئول جنایت صهیونیست‌ها بعد از خود آن‌ها آمریکایی‌ها هستند. آن‌ها بدون هیچ محدودیتی بارها اعلام کردند که در کنار اسرائیل هستیم.

معاون وزیر امور خارجه در خصوص آینده این جنگ و اقدام ایران گفت: آمریکایی‌ها به خوبی به این مسئله اشراف دارند که جبهه مقاومت توانمندی‌های بسیار جدی برای دفاع از کیان کشورها و ملت‌های منطقه دارد. صهیونیست ها در جنگ 33 روزه لبنان و حزب‌الله را آزمون کردند. صهیونیست ها چندبار در فلسطین هم این را آزمون کردند. اکنون هم شما می‌بینید آمریکایی‌ها غیر از کمک های مشورتی به صهیونیست‌ها برای تجدید روحیه آنها و بازافرینی سامانه فکری‌ آنها، یک خط هوایی مستقیم بین آمریکا و اسرائیل برای ارسال تجهیزات و کمک‌ها ایجاد شده است. 

وی افزود: این جریان مقاومت توانسته به خوبی با این وحشی‌گری‌ها مقابله کند. گسترش جریان جنگ در منطقه توسط آمریکایی ها به هیچ وجه امکان ندارد اما اینکه جریان مقاومت تصمیم بگیرد از هویت خودش دفاع کند، این در اختیار جریان مقاومت است و در موقع مقتضی تصمیم خواهند گرفت. 

باقری ادامه داد: این نکته مهم است که آمریکایی ها در یک ابهام راهبردی به سر می‌برند و نمی‌توانند بازی جریان مقاومت را بخوانند بر اساس آن تصمیم بگیرند. اگر جنگ گسترش پیدا کند نمی‌توان گفت اسرائیل بازنده است بلکه از اسرائیل چیزی باقی نخواهد ماند که بخواهیم بگوییم بازنده یا برنده است.

وی در خصوص ارتباط ایران با کشورهای دیگر درباره مسئله فلسطین گفت: الان ارتباطات ایران با کشورهای منطقه حتی با کشورهایی که رابطه به رژیم دارند، در جهت حفظ دستاوردهای مقاومت در حال استفاده است. در قطعنامه‌هایی که در شورای امنیت مطرح شد، برخی کشورهایی که با رژیم صهیونیستی رابطه دارند رای منفی دارند. تعامل دولت و وزارت خارجه با مقام‌های این کشورها، گفتگوهایی که انجام شد و همچنین فردا آقای امیرعبداللهیان به قطر سفر خواهند کرد. یک مجموعه سفر به هم پیوسته را وزارت امور خارجه طراحی کرده برای اینکه جلوی جنایت صهیونیست‌ها را در غزه بگیریم. بعد از قطر نیز احتملا چهارشنبه به ترکیه خواهند رفت.

باقری افزود: این سفرها به کشورهای مختلف  در این جهت است که بتوانیم از این بستر و ظرفیت برای مقابله با سیاست های حمایت گونه امریکا از رژیم صهیونیستی پشتوانه لازم را برای دفاع از مردم غزه در عرصه بین‌المللی به منصه ظهور برسانیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->