ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری رزمایش برای مقابله با تهدیدات جدید ضروری است

  • کد خبر: ۱۹۱۸۱۰
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۸
برگزاری رزمایش برای مقابله با تهدیدات جدید ضروری است
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی گفت: برگزاری رزمایش‌ها بسیار مؤثر است، برخی اقدامات جدید است و باید برای مقابله با آن آمادگی داشته باشیم و رزمایش‌هایی را با هدف برگزار کنیم.
آریا الوند
خبرنگار آریا الوند

به گزارش شهرآرانیوز، محمد زهدی پیش از ظهر امروز در مراسم هفته پدافند غیرعامل در مشهد افزود: امروز تهدیدات جدی‌ است و شکل آن تغییر کرده است. باید آسیب‌ها و تهدیدات را شناسایی کنیم. باید پس از شناسایی نقاط ضعف برای جلوگیری از تهدیدات طرح تهیه کنیم.

وی افزود: نوع تهدید نسبت به استان خراسان رضوی و دستگاه‌ها متفاوت شده است و طرح‌های پدافندی نیز باید براساس همین تفاوت‌ها باشد.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: تهدید امروز با تهدید‌های گذشته متفاوت است. باید برای همه خلأهایی که داریم فکر کنیم و اقدامات مقابله‌ای را طراحی کنیم.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: برگزاری رزمایش‌ها بسیار موثر است. برخی اقدامات جدید است و باید برای مقابله با آن آمادگی داشته باشیم و رزمایش‌هایی را با هدف برگزار کنیم. هدف از برگزاری رزمایش ایجاد آمادگی در مواقع بحران است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->