پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است
سرخط خبرها

سردار جلالی: ۱۵ حوزه زیرساختی در پدافند غیرعامل تعریف شده است

  • کد خبر: ۱۹۱۵۹۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
سردار جلالی: ۱۵ حوزه زیرساختی در پدافند غیرعامل تعریف شده است
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: ۱۵ حوزه بااهمیت زیرساختی و هشت حوزه کلیدی را تعریف کرده‌ایم که در تمامی آن‌ها تکالیفی برای تمام دستگاه‌ها مشخص شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار غلامرضا جلالی در همایش ملی پدافند غیرعامل اظهار کرد: تلاش قانون مصوب مجلس بر این بود ضعف‌هایی که در اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل داشتیم بر طرف شود؛ بنابراین کمیته ملی پدافند غیرعامل به عنوان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در این حوزه مصوبات لازم را ابلاغ می‌کند.

وی افزود: ضمانت اجرایی تصمیمات این کمیته در قانون تعیین شده است؛ ابلاغ تصمیمات کمیته ملی پدافند غیرعامل با امضای رئیس ستاد کل ابلاغ می‌شود و برای همه دستگاه‌های لشکری و کشوری لازم الاجرا است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تاکید کرد: تعیین تکلیف مسئولیت اجرا در دستگاه‌های ملی بر عهده روسای دستگاه‌ها و در استان‌ها برعهده استانداران است. پدافند غیرعامل در این زمینه فقط نظارت، هدایت و سیاست‌گذاری را برعهده دارد.

جلالی با بیان این‌که «رویکرد جاری در پدافند غیرعامل تصویب و ابلاغ دستورالعمل‌هاست»، اظهار کرد: اجرای این موارد نیازمند نقشه راهی برای پدافند غیرعامل و دستگاه‌های مختلف است؛ بنابراین تصمیمات کمیته ملی پدافند غیرعامل نقشه راه فعالیت‌های این سازمان است.

وی یادآور شد: ۱۵ حوزه بااهمیت زیرساختی و هشت حوزه کلیدی در سازمان پدافند غیرعامل تعریف شده که در این زمینه تکالیفی برای تمام دستگاه‌ها مشخص شده است. در این دستورالعمل مرکز تنظیم مقررات و حفاظت از زیرساخت‌ها و تکالیف ۱۵ حوزه مورد اشاره تعیین و برای هر حوزه تخصصی نیز برنامه خاص آن دستگاه مشخص شده که باید به تصویب کمیته ملی برسد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در ۹ حوزه نظامات پدافند غیرعامل را تدوین کردیم، گفت: ستاد کل نیرو‌های مسلح مغز متفکر نیرو‌های مسلح در بخش کشوری است. برای دستگاه‌های مختلف تکالیفی برای برگزاری رزمایش تعیین شده و امسال توسعه رزمایش‌ها را در دستور خواهیم داشت.

وی با اشاره به وضعیت جنگ در غزه یادآور شد: امروز جنگ نابرابری میان ملت دو سه میلیونی حاضر در غزه با ظرفیت‌های نشئت گرفته از خود مردم و رژیمی که تلفات گرفتن و نسل‌کشی را رویکرد خود قرار داده شاهدیم. موضوع غزه، موضوعی انسانی است و رژیم صهیونیستی برابر چشم عموم مردم جهان نسل کشی می‌کند.

جلالی گفت: رژیم صهیونیستی در فضای مجازی هم به دنبال آن است با استفاده از ابزار‌های آن جای ظالم و مظلوم را تغییر دهد. به عنوان مثال در توییتر ۸۵۰ هزار حساب را که روزانه درباره حماس مطالبی منتشر می‌کنند، فیلتر شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->