حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

بدهی ۴۵۰ میلیونی استقلال به یک آژانس!

  • کد خبر: ۱۹۱۸۲۳
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
بدهی ۴۵۰ میلیونی استقلال به یک آژانس!
اجاره خودرو برای خارجی‌های استقلال سبب شده تا این باشگاه ۴۵۰میلیون تومان بدهکار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، اجاره خودرو برای خارجی‌های استقلال سبب شده تا این باشگاه ۴۵۰میلیون تومان بابت کرایه به شرکتی که ماشین و راننده در اختیار این باشگاه گذاشته بود، بدهکار باشد. این مبلغ مربوط به راننده ساپینتو، دستیاران خارجی استقلال، یامگا، سیلوا و آمانوف است و با وجود این‌که چند بار آژانس طلبکار از باشگاه استقلال درخواست پرداخت مطالباتش را کرده آن‌ها اعلام کرده‌اند که فعلا پولی نداریم.

قسمت عجیب ماجرا جایی است که در کمال تعجب، مدیر آژانس با کسر ۱۵۰ میلیون از طلب خود مواجه می‌شود و وقتی از مسئولان استقلال می‌پرسد چرا این کار را کرده‌اند، به او اعلام می‌کنند که پول ناهار راننده‌ها حساب شده و این مبلغ را از آن‌ها کم کرده‌اند. مدیر آژانس هم می‌گوید اگر هر روز راننده‌ها چلو گردن هم خورده بودند، ۱۵۰میلیون تومان پول غذایشان نمی‌شد؛ ضمن این که غذا جزو پذیرایی باشگاه بوده و مبلغی برای آن در نظر گرفته نشده بوده است.

از این رو کشمکش بین باشگاه استقلال و طلبکار آن‌ها مبنی بر دریافت ۴۵۰میلیون پول ادامه دارد که باید دید بالاخره چه رقمی بابت کرایه ماشین به استقلالی‌ها پرداخت می‌شود!

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->