جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) معاون پرستاری وزارت بهداشت: تعداد پرستاران در کشور مطلوب است، اما درست پراکنده نشده‌اند | بازنگری در بورسیه دانشجویان پرستاری
سرخط خبرها

رییس سازمان حفاظت محیط زیست از تداوم مذاکرات با افغانستان برای تامین حق‌آبه هامون خبرداد

  • کد خبر: ۱۹۱۹۳۱
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹
رییس سازمان حفاظت محیط زیست از تداوم مذاکرات با افغانستان برای تامین حق‌آبه هامون خبرداد
رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهارکرد: با توجه به شرایط مردم سیستان و بلوچستان، تاکید رییس جمهوری همواره بر این است که به‌صورت حضوری از مسائلی که در استان وجود دارد، بازدید کنیم تا مشکلات احصا و در ادامه تامین اعتبار انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی سلاجقه در حاشیه بازدید از تالاب هامون اظهارکرد: با توجه به شرایطی که مردم سیستان و بلوچستان دارند، تاکید رییس جمهوری همواره بر این است که حضورا از مسائلی که در استان وجود دارد، بازدید کنیم و میدانی در محل حضور پیدا کنیم تا مشکلات احصا، در ادامه تامین اعتبار انجام و مشکلات حل شود.

وی افزود: ما در روزی از منطقه بازدید کردیم که یکی از روز‌های حاد از نظر توفان گرد و غبار در منطقه است و از نزدیک مشکلی که مردم با آن مواجه هستند را مشاهده کردیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: به دنبال این هستیم که مشکلات هرچه سریع‌تر حل شود و ان‌شاءالله هیئت همراه ما که نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مسئول در خصوص گرد و غبار هستند نیز برای تحقق اهداف و رفع مشکلات همکاری کنند.

سلاجقه افزود: نمایندگان دستگاه‌های مختلف با حضور میدانی در اینجا نتایج کار خود را دیدند و در واقع یک راستی‌آزمایی انجام شد. اگر قصوری بوده، کم‌کاری شده و یا کاری نصف و نیمه رها شده است، امروز نمایندگان همه دستگاه‌ها به وضوح نتیجه آن را دیدند.

وی با اشاره به گفت‌وگوی مستقیم با مردم گفت: مردم شریف استان سیستان و بلوچستان توقع خاصی ندارند و دغدغه اصلی آن‌ها نیز حفظ نظام است. وقتی می‌بینیم که مردم این استان علیرغم تمام مشکلات با رشادت‌ها و شجاعت‌های خود ایستاده‌اند و از نظام، انقلاب و کشور دفاع می‌کنند، مسئولیت سنگین خود را بیشتر حس می‌کنیم.

معاون رئیس جمهوری افزود: لذا از مسئولان توقع می‌رود که تمام کار‌هایی که می‌خواهند در این منطقه انجام دهند را تسریع کنند.

سلاجقه با اشاره به مذاکرات حق‌آبه هامون با کشور افغانستان توضیح داد: ما باید در ابتدا بحث مرطوب کردن هامون را دنبال کنیم چراکه اگر کف تالاب مرطوب شود، میزان گرد و غبار نیز کاهش پیدا خواهد کرد حتی اگر شرایط آبی مناسب نباشد و دولت همسایه نیز بار‌ها این موضوع را تکرار کند، بازهم باید حداقل به اندازه‌ای که کف هامون مرطوب شود، رهاسازی آب انجام شود.

وی تاکید کرد: این خواسته اصلی ماست و به جد پیگیر تحقق آن هستیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: نشست‌های کارشناسی میان دو کشور انجام می‌شود و آخرین آن ۲۹ مرداد بود. این موضوع در قالب یک تقویم زمانی ادامه خواهد داشت. در بحث مذاکرات حضور جوامع محلی بسیار کارساز است.

سلاجقه افزود: طرف مقابل با رویکرد مناسبی به جلسات می‌آید و سعی می‌کنیم تا حداقل برای رهاسازی آب به اندازه‌تر شدن کف هامون با طرف مقابل به نتیجه برسیم. طرف مقابل به این نتیجه رسیده که اگر آبی باشد باید رهاسازی کند و در این مورد شبهه‌ای وجود ندارد.

وی اضافه کرد: زمانی که بارش‌ها اتفاق بیفتد و حوضه آبریز بالادست ذخیره مناسبی داشته باشد، ان شاءالله رهاسازی نیز انجام خواهد شد.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به وضعیت چاه‌نیمه‌ها گفت: چاه‌نیمه‌های سیستان شرایط مناسبی ندارد و حتی امروز دیدیم که از حجم مرده چاه نیمه‌ها بهره‌برداری می‌شود. با این وجود خوشبختانه دولت تمهیدات عالی را در نظر گرفته و جایگزین‌هایی که برای شرایط اضطرار تعریف کرده است، بسیار مناسب است.

سلاجقه افزود: مردم خیالشان راحت باشد چراکه دولت به هیچ وجه اجازه نمی‌دهد، مردم سیستان تشنه بمانند و امنیت آب به‌ویژه امنیت آب شرب کاملا برقرار است و تامین آب به نحو احسن انجام می‌شود.

وی گفت: حتی اگر شرایط خشک‌تر از این هم باشد بازهم نمی‌گذاریم مردم بدون آب بمانند. در این راستا بحث انتقال آب پایدار نیز انجام شده و زیرساخت‌ها فراهم شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بحث ریزگرد‌ها نیزطبق برنامه زمان‌بندی شده انجام خواهد شد تا ان‌شاءالله به نتایج مطلوبی برسیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->