اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کار و رفاه اجتماعی: شورای‌عالی کار پیگیر ساخت یک میلیون مسکن کارگری است

  • کد خبر: ۱۹۱۹۵۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴
  • ۲
وزیر کار و رفاه اجتماعی: شورای‌عالی کار پیگیر ساخت یک میلیون مسکن کارگری است
وزیر کار در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: در جلسه آتی شورای‌عالی کار به‌دنبال این هستیم که اگر بشود در حوزه مسکن کارگری با دعوت از همکارانمان از بانک‌های عامل و وزارت راه و شهرسازی ساخت یک‌میلیون مسکن کارگران را دنبال کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت، در توضیح جلسه اخیر شورای‌عالی کار گفت: درباره دستمزد کارگران، قانونگذار تکلیف را مشخص کرده که شورای‌عالی کار به چه نحوی حداقل حقوق را تعیین کند، ما هم بر همین اساس حداقل حقوق را مشخص کردیم.

وی افزود: البته توافقات بین کارگر و کارفرما درباره حقوق و دستمزد هرچه که باشد مورد تایید ماست.

وزیر کار خاطرنشان کرد: در جلسات شورای‌عالی کار ۳ نفر از نمایندگان کارگران حضور دارند و ممکن است نظرات متفاوتی داشته باشند. خروجی جلسه آن مباحثی نبود که در فضای مجازی منعکس شد.

مرتضوی گفت: در جلسه آتی شورای‌عالی کار به دنبال این هستیم که اگر بشود در حوزه مسکن کارگری با دعوت از همکارانمان از بانک‌های عامل و وزارت راه و شهرسازی ساخت یک میلیون مسکن کارگران را دنبال کنیم.

وی همچنین درباره میزان استقبال مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی عنوان کرد: استقبال از کالا‌برگ الکترونیکی در حال افزایش است و تعداد فروشگاه‌ها به حدی رسیده است که هر مشتری در هر منطقه‌ای امکان دسترسی به مراکز فروش کالا‌ها را دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
بازنشسته باشعور
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۱
0
0
کارگرازدستمزد ناعادلانه تحمیلی وزیرپا گذاشتن قانون با تورم سخن می گوید وشما ازمسکن و...خنده دار است همه از قانون واحترام به قانونی که خودتان تدوین کرده اید می زنیدوجالب تر اینکه خودشما حق و عدالت طلبان قانون را لگدمال کرده وجوامع حقوق بشری را محکوم ؟!نمایندگان هم همپیاله شمایند
بازنشسته باشعور
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۱
0
0
کارگرازدستمزد ناعادلانه تحمیلی وزیرپا گذاشتن قانون با تورم سخن می گوید وشما ازمسکن و...خنده دار است همه از قانون واحترام به قانونی که خودتان تدوین کرده اید می زنیدوجالب تر اینکه خودشما حق و عدالت طلبان قانون را لگدمال کرده وجوامع حقوق بشری را محکوم ؟!نمایندگان هم همپیاله شمایند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->