«باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افتتاح طرح جهادی شهید عجمیان در مشهد با هدف بهسازی مدارس خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۹۲۳۰۱
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
  • ۲
افتتاح طرح جهادی شهید عجمیان در مشهد با هدف بهسازی مدارس خراسان رضوی
طرح جهادی شهید عجمیان با هدف بهسازی مدارس خراسان رضوی امروز در مدرسه فرشتگان منطقه طرق مشهد افتتاح شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در حاشیه این مراسم گفت: بهسازی مدارس یکی از اقداماتی است که ما در آموزش و پرورش استان تاکید بسیار زیادی بر روی آن داریم و انرژی زیادی را صرف این امر می‌کنیم.

سید امیر شوشتری افزود: قرار بر این است که در این طرح ملی، ۲۰هزار مدرسه در سراسر کشور مورد بهسازی قرار بگیرند که در خراسان رضوی نیز ۹۱۰ آموزشگاه و مدرسه، شامل این لیست می‌شوند و مورد بهسازی قرار خواهند گرفت.

او ادامه داد: همچنین در قالب این ۲۰هزار مدرسه، ۱۰۰هزار کلاس درس نیز مورد بهسازی قرار می‌گیرد تا دانش آموزان با خیالی آسوده بتوانند در این کلاس‌ها تحصیل کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: این امر با حضور ده‌ها گروه جهادی در مدارس امکان پذیر است، گروه‌های جهادی که در مدارس دیگر نیز مثل مدرسه فرشتگان در راستای تحقق طرح شهید عجمیان به ما کمک خواند کرد.

شوشتری افزود: این بهسازی شامل اقداماتی مثل نقاشی و رنگ آمیزی دیوارها، تعمیرات و بازسازی ساختمانی، تفکیک کلاس‌های درس، احداث آب خوری و سرویس بهداشتی و دیگر اقداماتی است که باعث آرامش و تحصیل آسان تر دانش آموزان می‌شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فروه حیدری
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
0
0
سلام بنده معاون پرورشی مدرسه شهادت در منطقه تبادکان مشهد جنب آرامگاه فردوسی می‌باشم برای آماده نمودن مدرسه برای سال تحصیلی جدید نیاز به کمک شما داریم با توجه به اینکه مدرسه ما در منطقه محروم واقع شده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۹
0
0
میشه شماره‌ای از خودتان بفرستید تا بتوانیم مستقیم تماسبگیریم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->