تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: ۱۴۰۲ نقطه عطفی در پیروزی مقاومت اسلامی و استکبار ستیزی ملت مسلمان ایران و جهان است

  • کد خبر: ۱۹۲۳۹۷
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
استاندار خراسان رضوی: ۱۴۰۲ نقطه عطفی در پیروزی مقاومت اسلامی و استکبار ستیزی ملت مسلمان ایران و جهان است
استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: استکبار اکنون ضعیف‌تر از همیشه در مقابل ملت‌های آزادی‌خواه جهان زانو زده است و ۱۳ آبان امسال نقطه عطف در پیروزی مقاومت است.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری روز شنبه در پیامی به مناسبت حماسه ۱۳ آبان آورده است: سال ۱۴۰۲ نقطه عطفی در پیروزی مقاومت اسلامی و استکبار ستیزی ملت مسلمان ایران و جهان است و همچنان که امام خمینی (ره) در پیامی به مناسبت ۱۳ آبان ۱۳۵۷ فرمودند، پیروزی نهایی نزدیک است و خدا با صابران است.

وی بیان کرد: امت مسلمان جهان و ملت سلحشور ایران اسلامی، در حالی گرامیداشت ۱۳ آبان را پیش روی دارد که حماسه و شهادت و روح استکبار ستیزی، روایت اول در سراسر جهان شده و مردم قهرمان و مقاوم غزه در زیر بمباران‌های وحشیانه رژیم اشغالگر قدس با تمام ایمان و توان خود مقاومت می‌کنند و اجازه به رژیم صهیونیستی نمی‌دهند که بتواند آنان را از پای در بیاورد.

در پیام استاندار خراسان رضوی آمده است: امروز غزه با تقدیم هزاران شهید به جریان مقاومت اسلامی، هیمنه و ابهت پوشالی رژیم صهیونیستی را در هم شکسته و این رژیم کودک کش را مستاصل و درمانده کرده است. اگرچه رژیم صهیونیستی به قتل عام خود ادامه می‌دهد، اما همچنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «پیروزی نزدیک است».

نظری در این پیام آورده است: ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی، روز تبعید امام خمینی (ره)، روز دانش آموز و روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا برای همه شما مردم ولایتمدار خراسان و ایران اسلامی و امت اسلام پر برکت بوده است و ما به عنوان پیروان صدیق و صادق امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه‌ای، ولی امر مسلمین جهان، از جوار مرقد مطهر ثامن الحجج (ع) با افتخار و سربلندی پیمان می‌بندیم که در جریان مقاومت در برابر استکبار جهانی و حفظ ارزش‌های اسلام و انقلاب، تا آخرین قطره خون خود را نثار کنیم و از پا ننشینیم.

سیزدهم آبان که در تقویم کشور به عنوان "روز ملی مبارزه با استکبار جهانی" نام‌گذاری شده، یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->