ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان ملی مهاجرت: مردم و مسئولان از ارائه آمار غیرواقعی درباره تعداد اتباع خودداری کنند

  • کد خبر: ۱۹۲۶۱۰
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۹
سازمان ملی مهاجرت: مردم و مسئولان از ارائه آمار غیرواقعی درباره تعداد اتباع خودداری کنند
سازمان ملی مهاجرت با انتشار اطلاعیه‌ای از مردم و مسئولان خواست که از ارائه آمار غیرواقعی درباره تعداد اتباع خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی سازمان ملی مهاجرت در این اطلاعیه گفته است:

با توجه به اظهارات در سطوح مختلف کشور در مورد تعداد پناهندگان و مهاجرین افغانستانی داخل جمهوری اسلامی ایران، باوجود اعلام قبلی مقام عالی وزارت کشور و سازمان ملی مهاجرت مجدد اعلام می‌گردد که تنها مرجع رسمی و دارای آمار و اطلاعات اتباع خارجی در جمهوری اسلامی ایران وزارت کشور و سازمان ملی مهاجرت می‌باشد و همچنان این آمار همان پنج میلیون اعلامی می‌باشد.

از همه مسئولین و اقشار مختلف کشور خواهشمندیم با آمار غیرواقعی از تشویش اذهان نسبت به تعداد اتباع داخل کشور خودداری نمایند.

احمد وحیدی صبح روز چهارشنبه ۵ مهرماه در حاشیه جلسه هیأت دولت با بیان اینکه اتباع افغانستانی حاضر در ایران به صورت غیررسمی پنج میلیون نفر هستند، گفت: در رسانه‌ها آماری از حضور مهاجران افغانستانی منتشر می‌شود که منبع درستی ندارد.

منبع: ایرنا و تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->