ورود وزیر امور خارجه و هیات همراه به نیویورک (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) نماینده مجلس: تحریم‌های شورای امنیت علیه ما بالاتر از تحریم‌های آمریکا نیست ضمیر کابلوف: بعید است آمریکا به افغانستان حمله کند وزیران خارجه شورای همکاری خلیج فارس در نیویورک تشکیل جلسه خواهند داد فرماندهان کل ارتش و سپاه با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۱۹ هزار نفری در پذیرش ظرفیت‌های پزشکی و دندانپزشکی محمد اسلامی به مسکو رفت در پی تنش تجاری با آمریکا مودی از مردم هند خواست کالای هندی بخرند ادامه شهادت و زخمی شدن مردم غزه در پی تداوم حملات اشغالگران به نقاط مختلف مجلس طرح تحقیق و تفحص از باشگاه های فوتبال را کلید زد ترامپ در مراسم یادبود چارلی کرک: باید دین را به این کشور بازگردانیم سرلشکر موسوی: به تهدید دشمن پاسخی فراتر از تصور خواهیم داد ۶۲ درصد آلمانی‌ها از عملکرد صدراعظم ناراضی هستند دفاع مقدس یادآور اراده و انسجام ملی جزئیات مهمترین اقدامات «هیئت عالی نظارت» از سوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام شد حمله پهپادی اوکراین به یک تفرجگاه در کریمه حملات مداوم رژیم صهیونیستی به جنوب غرب غزه ایتالیا رژیم اسرائیل را از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری کنار گذاشت افزایش درگیری‌ها و اعتراضات خیابانی در اسرائیل + فیلم تشکیلات خودگردان: موج جدید به رسمیت شناختن کشور فلسطین، تاریخی است بازیگر معروف «بازی تاج‌وتخت»: سکوت در برابر نسل‌کشی غزه، یعنی همدستی با فاشیست‌ها پرتغال کشور فلسطین را به رسمیت شناخت آشوب در پرواز امارات به دلیل تصمیم جدید ترامپ جمهوری اسلامی ایران حمله به غیرنظامیان در سودان را محکوم کرد نامه محرمانه عربستان به اسرائیل فاش شد میدری خبر داد: ارائه تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به تولیدکنندگان پوشاک از مهرماه متکی: دولت ایران حدود ۵ میلیون کارمند و ژاپن فقط ۳۵۰ هزار نفر کارمند دولتی دارد !
سرخط خبرها

جنگ اسرائیل با غزه چقدر هزینه روی دست صهیونیست‌ها می‌گذارد؟

  • کد خبر: ۱۹۲۷۱۹
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹
جنگ اسرائیل با غزه چقدر هزینه روی دست صهیونیست‌ها می‌گذارد؟
روزنامه عبری زبان «کالکالیست» امروز با استناد به ارقام اولیه وزارت دارایی رژیم صهیونیستی نوشت، جنگ اسرائیل با حماس تنها در نوار غزه و بدون کشیده شدن به سایر کشورها، بالغ بر ۲۰۰ میلیارد شیکل (۵۱ میلیارد دلار) هزینه در بر خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه عبری زبان «کالکالیست» امروز با استناد به ارقام اولیه وزارت دارایی رژیم صهیونیستی نوشت، جنگ اسرائیل با حماس در نوار غزه بالغ بر ۲۰۰ میلیارد شیکل (۵۱ میلیارد دلار) هزینه در بر خواهد داشت.

این روزنامه نوشت، این برآورد که برابر با ۱۰ درصد تولیدناخالص داخلی است، برای یک جنگ ۸ تا ۱۰ ماهه و تنها برای جنگ با غزه و بدون مشارکت حزب‌الله لبنان، ایران یا یمن برآورد شده است و به زودی حدود ۳۰۰ هزار سرباز ذخیره نظامی به سر کار باز می‌گردند.

این روزنامه اقتصادی عبری، این برآورد ۲۰۰ میلیارد شیکلی این وزارتخانه را «برآوردی خوش‌بینانه» توصیف کرد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز شنبه ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صد‌ها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و این درگیری‌ها که تا به امروز ۵ نوامبر برای سی‌امین روز متوالی ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، نیمی از این مبالغ صرف هزینه‌های دفاعی می‌شود که به حدود ۱ میلیارد شیکل در روز می‌رسد. ۴۰ تا ۶۰ میلیارد شیکل ناشی از خسارت به درآمدهاست و ۱۷ تا ۲۰ میلیارد نیز برای پرداخت غرامت به کسب‌وکار‌ها و ۱۰ تا ۲۰ میلیارد شیکل برای بازسازی در نظر گرفته شده است.

به نوشته رویترز، به دنبال این جنگ، موسسه اس اند پی، چشم‌انداز رتبه‌بندی رژیم صهیونیستی را به «منفی» کاهش داده است. موسسه‌های رتبه‌بندی مودیز و فیچ نیز در حال بررسی و کاهش رتبه اعتباری این رژیم هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->