نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

القسام: امروز ۱۲ تانک و ادوات جنگی اشغالگران را منهدم کردیم

  • کد خبر: ۱۹۲۷۴۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۹
القسام: امروز ۱۲ تانک و ادوات جنگی اشغالگران را منهدم کردیم
گردان‌های عزالدین القسام اعلام کرد که از صبح امروز تا این لحظه، ۱۲ جنگ‌افزار و ادوات جنگی دشمن صهیونیست را که بیشتر آن تانک بوده، منهدم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) یکشنبه شب در بیانیه‌ای از انهدام دو تانک ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب غرب تل الهوی با استفاده از راکت‌های ضد زره یاسین ۱۰۵ خبر داد و اعلام کرد که «از صبح امروز تا این لحظه، ۱۲ جنگ‌افزار و ادوات جنگی دشمن صهیونیست را که بیشتر آن تانک بوده، منهدم کرده‌ایم».

گردان‌های القسام افزود که امروز در پاسخ به کشتار غیرنظامیان در غزه همچنین شهرک «بئر السبع» را هدف حمله راکتی قرار داده است.

همزمان سرایا القدس، (شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین) اعلام کرد که شهرک‌های «نیریم»، «عین الثالثه»، «صوفا»، «نیر اسحاق» و «شالوم» و پایگاه نظامی صهیونیستی «مارس» را هدف حملات خمپاره‌ای و راکتی قرار داده است.

در همین راستا، پایگاه خبری عبری زبان «حدشوت بزمان» نوشت که حادثه امنیتی بسیار سخت و خطرناکی در شهرک یفتاح اتفاق افتاده است.

روزنامه عبری زبان یدیعوت آحرونوت گزارش داد که اخبار اولیه از کشته شدن تعدادی اسرائیلی بر اثر شلیک موشک ضدتانک به سمت شهرک یفتاح در مرز‌های شمالی حکایت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->