موافقت دادگاه عالی روسیه با تعلیق طالبان از فهرست سازمان‌های تروریستی این کشور پخش تصویر موجودات زنده در رسانه‌های «قندوز» از سوی طالبان ممنوع شد فعالیت کمیته امداد امام‌خمینی(ره) در افغانستان متوقف شده است سنگ بزرگ هیئت‌رئیسه سازمان لیگ فوتسال ایران بر سر راه بازیکنان افغانستانی | هر تیم لیگ‌برتری، فقط یک بازیکن قیمت افغانی به تومان و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: اخذ مالیات از اتباع خارجی یک اقدام مثبت است کابل و تهران همکاری‌های خود را در زمینه استخراج معادن افغانستان افزایش می‌دهند سفارت ایران در کابل از تداوم همکاری با افغانستان در زمینه مین‌روبی خبرداد کودکان افغانستانی قربانی توقف کمک‌های آمریکا زلزله‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر بدخشان در شمال افغانستان را لرزاند قیمت افغانی به تومان و دلار (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن‌پست: سلاح‌های آمریکایی برجای مانده در افغانستان به بازار فروش سلاح در پاکستان راه یافته است بقائی: در سفر هیئت ایرانی به افغانستان فرصت‌های همکاری تجاری و صنعتی میان دو کشور بررسی شد مأموریت فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در امور افغانستان پایان یافت طالبان: در یک هفته، بیش از ۷۶ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن به افغانستان انتقال یافته است هیئتی با هدف بررسی توسعه راه‌آهن خواف - هرات و رفع موانع ترانزیتی به افغانستان سفر کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۱۰ درصدی ارزش افغانی در مقایسه با روز گذشته نتیجه دیدار تیم ملی فوتسال افغانستان و چین طالبان خواستار ادامه کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی برای حمایت از مهاجران افغان شد ایران مدت اعتبار ویزا‌های یک‌بار و دو‌بار ورود را برای اتباع افغانستانی کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

ملا برادر: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود

  • کد خبر: ۱۹۲۸۰۸
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۹
ملا برادر: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود
معاون رئیس‌الوزرای حکومت سرپرست افغانستان در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، ملا عبدالغنی برادر، معاون رئیس‌الوزرای حکومت سرپرست افغانستان که در صدر یک هیئت ۳۰ نفره به تهران سفر کرده است؛ عصر روز یکشنبه با نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و درباره مسائل دوجانبه به ویژه در حوزه‌های امنیتی و اقتصادی، آخرین تحولات منطقه و اوضاع غزه با وی گفتگو کرد.

در این دیدار احمدیان با اشاره به پیشینه تمدنی و تاریخی دو ملت و حمایت کشورمان از مردم افغانستان در دوره اشغالگری بیگانگان، تصریح کرد، جمهوری اسلامی ایران از استقلال، ثبات، امنیت و پیشرفت افغانستان حمایت می‌کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی، همکاری در حوزه‌های مختلف از جمله امور تجاری و صنعتی، حمل و نقل، کشاورزی، تامین حقابه ایران و افزایش همکاری در حوزه آبی بر اساس منافع دو کشور را مورد تاکید قرار داد.

احمدیان، با اشاره به جنایات بی‌شرمانه رژیم جعلی صهیونیستی در غزه و تاکید بر همبستگی جهان اسلام برای پایان دادن به جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، حمایت افغانستان از مقاومت فلسطین و غزه را ستود.

در این دیدار ملا عبدالغنی برادر رئیس الوزرای حکومت سرپرستی افغانستان با تشکر از میهمان نوازی مردم شریف ایران از میهمانان افغانستانی، بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری فیمابین دو کشور به ویژه فعال کردن حوزه ترانزیت، بندر چابهار و همکاری در حوزه حمل و نقل هوایی تاکید کرد.

وی، با اعلام پایبندی طرف افغانستانی به اجرای معاهدات فیمابین دو کشور به ویژه در حوزه آبی، اقتصادی کردن مرز‌ها و سرمایه گذاری مشترک در این ارتباط را به نفع منافع دو کشور دانست.

ملا عبدالغنی برادر، با اشاره به عزم افغانستان در مبارزه با تررویسم و اطمینان بخشی در مورد امنیت مرز‌ها تصریح کرد افغانستان تهدیدی برای هیچ یک از همسایگانش نخواهد بود.

وی در پایان از کمک‌های جمهوری اسلامی ایران به مردم افغانستان در مقاطع مختلف به خصوص در دو دوره جهاد تشکر و قدردانی کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->