شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است
سرخط خبرها

جزئیاتی درباره کسر خدمت سربازان ماهر | این طرح چه زمانی آغاز می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۹۲۸۰۹
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
جزئیاتی درباره کسر خدمت سربازان ماهر | این طرح چه زمانی آغاز می‌شود؟
فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان ستاد کل نیروهای مسلح جزئیات اجرای طرح اعطای کسر خدمت به سربازان ماهر را بیان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز سردار محمدجواد زاده‌کمند در تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح کسر خدمت به سربازان ماهر گفت: قرارگاه مهارت آموزی سربازان ستادکل نیرو‌های مسلح همواره به دنبال مشوق‌هایی برای افزایش تمایل سربازان و مشمولان سربازی برای کسب مهارت‌های تخصصی و نیز خوشایندسازی دوران خدمت سربازی بوده است. در همین راستا نیز طرح‌های مختلفی به اجرا درآمد.

چگونه می‌توان از کسر خدمت سرباز ماهر بهره‌مند شد؟

وی با بیان اینکه یکی از این تسهیلات اعطای کسر خدمت یک ماهه به سربازان دارای مهارت بود، گفت: بر این اساس اگر سربازی تا پیش از ورود به دوره خدمت سربازی مهارتی را آموزش دیده باشد و به عبارتی بهتر با یک مهارت تخصصی وارد خدمت سربازی شده باشد، می‌تواند از تسهیلات کسر خدمت یک ماهه بهره‌مند شود.

فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان ستادکل نیرو‌های مسلح درباره اینکه نحوه استفاده از این کسر خدمت چگونه است، گفت: برای اجرای طرح به سامانه جامع سرباز ماهر نیاز داشتیم که این سامانه ایجاد و تکمیل شده است. متقاضیان باید تا قبل از اعزام به خدمت سربازی مدارک خود را در این سامانه بارگذاری کرده و پس از صحت‌سنجی کسرخدمت یک ماهه به این افراد تعلق خواهد گرفت.

اعمال کسر خدمت چه زمانی آغاز می‌شود؟

زاده‌کمند درباره زمان اجرای طرح کسر خدمت سرباز ماهر نیز گفت: کسر خدمت یک ماهه سرباز ماهر از اواخر آبان یا اوایل آذرماه اجرا می‌شود. قبل از آن ما نیاز داشتیم تا چند مرحله کار زیرساختی از جمله همین تکمیل سامانه انجام شود که خوشبختانه انجام شد.

با کاهش ۳ ماهه طول خدمت سربازی، کسر خدمت یک ماهه سربازان ماهر لغو می‌شود؟

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره اینکه آیا با توجه به کاهش ۳ ماهه طول خدمت سربازی، کسر خدمت یک ماهه سربازان ماهر اجرا می‌شود یا خیر هم گفت: با کاهش ۳ ماهه طول مدت خدمت سربازی، طرح کسر خدمت یک ماهه سربازان ماهر نیز اجرا خواهد شد و کاهش ۳ ماهه طول مدت خدمت سربازی، مانعی برای اجرای کسر خدمت یک ماهه سربازان ماهر نیست. کما اینکه امکان استفاده از دیگر کسر خدمت‌های تصویب شده در قوانین و مقررات سربازی نیز وجود دارد.

وی درباره اینکه آیا ممکن است کسر خدمت سربازان ماهر از یک ماه به ۲ ماه افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر آنچه که اجرا می‌شود کسر خدمت یک ماهه برای سربازان ماهر است که همانطور که گفتم از اواخر آبان یا اوایل آخر اجرایی خواهد شد و متقاضیان باید پیش از اعزام به خدمت سربازی به سامانه جامع سرباز ماهر رفته و مدارک مهارت تخصصی خود را در آنجا ثبت کنند تا پس از راستی آزمایی نسبت به اعطای آن اقدام شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->