پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

رایزنی مدیران استقلال برای کاهش مبلغ قرارداد چند بازیکن دیگر

  • کد خبر: ۱۹۲۹۲۰
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
رایزنی مدیران استقلال برای کاهش مبلغ قرارداد چند بازیکن دیگر
رایزنی مدیران استقلال برای کاهش قرارداد چند بازیکن دیگر ادامه دارد، اما هنوز نتیجه‌ای در بر نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود دو هفته پیش بود که چند بازیکن استقلال به همراه جواد نکونام مبلغی از قرارداد‌های خود را کاهش دادند تا قرارداد گوستاوو بلانکو و امید حامدی‌فر به ثبت برسد و کارت بازی این دو بازیکن صادر شود. این در حالی است که دو مربی استقلال و چند بازیکن همچنان در انتظار کاهش قرارداد چند بازیکن دیگر هستند!

مهدی هاشمی‌نسب و یوسو سسما دو مربی استقلال هستند که به واسطه ثبت نشدن قرارداد خود به خاطر مسائل سقف بودجه هنوز کارت مربیگری دریافت نکردند و حق نشستن روی نیمکت تیم خود را ندارند.

از سوی دیگر نفراتی مثل سعید مهری و امید حامدی‌فر که قرارداد‌های پایینی از آن‌ها در سازمان لیگ ثبت شده، نیز منتظرند تا مبلغ واقعی قراردادشان به کمیته نقل و انتقالات برسد. این مسئله، اما منوط به کاهش رقم قرارداد برخی دیگر از بازیکنان است. مدیران باشگاه استقلال در روز‌های گذشته از برخی بازیکنان خواسته‌اند تا مبلغ قرارداد‌های خود را کاهش بدهند، اما این مسئله با موافقت آن‌ها مواجه نشده است.

استقلالی‌ها امیدوارند در روز‌های آینده با بازیکنانی که مبلغ قراردادشان را کاهش نداده‌اند به توافق برسند و بتوانند با انجام برخی تغییرات در قرارداد‌های خود کارت مربیگری هاشمی‌نسب و یوسو را دریافت کرده و البته مبلغ واقعی قرارداد سعید مهری و امید حامدی فر را هم به ثبت برسانند.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->