گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

جهش ارزی نخواهیم داشت | نوسانات طبیعی و نرمال است

  • کد خبر: ۱۹۳۰۰۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۹
جهش ارزی نخواهیم داشت | نوسانات طبیعی و نرمال است
تحلیلگر مسائل مالی گفت: اینکه برخی تصور کنند که جهش ارزی خواهیم داشت، باید تاکید کنم که اینگونه نیست و بازار ارز تحت مدیریت قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحلیلگر مسائل مالی با تاکید بر اینکه بازار ارز تحت مدیریت بانک مرکزی قرار دارد، گفت: اینکه برخی تصور کنند که جهش ارزی خواهیم داشت، باید تاکید کنم که اینگونه نیست و بازار ارز تحت مدیریت قرار دارد.

شاهین شایان آرانی با اشاره به اثر اخبار بر بازار ارز به عنوان عامل روانی تأثیرگذار بر نرخ‌ها، عنوان کرد: خبرهای منفی با انتشار سریع در فضای مجازی، بر روند بازار ارز مؤثر است.
 
این تحلیلگر مسائل مالی اظهارداشت: جنگ اخیر غزه در خاورمیانه به انتظارات افزایشی نرخ ارز در بازار دامن زد و ما در اینجا با عامل روانی مواجه بودیم که البته به این معنا نیست که نرخ ارز باید افزایش پیدا کند.

شایان آرانی افزود: منظور این است که اینگونه فشارها در تمامی کشورها وجود دارد، ولی ما یک مرجع رسمی به نام بانک مرکزی داریم که وظیفه بازارسازی و کنترل نرخ ارز را بر عهده دارد.
به گفته وی، با فشارها برای صعود نرخ ارز به دلایل روانی و …، بانک مرکزی به خوبی وارد عمل شده و به درستی مدیریت بازار ارز را انجام می‌دهد.
 
این تحلیلگر مسائل مالی تاکید کرد: به نظرم بانک مرکزی در شرایط فعلی و همچنین ماه‌های اخیر توانسته است که نرخ ارز را در آستانه و محدوده مشخصی کنترل و مدیریت کند. هرچند نرخ ارز نوساناتی را داشته، ولی این نوسانات طبیعی و نرمال است.
 
شایان آرانی با اشاره به اینکه، نکته مهم در شرایط فعلی این است که بانک مرکزی توان، ذخایر ارزی مناسب، اقتدار و اختیار لازم را برای مدیریت مؤثر بازار ارز دارد، گفت: همچنین در زمان مناسب نیز تدبیر و درایت خود را اعمال خواهد کرد.
 
وی افزود: موضوع حائز اهمیت این است که بانک مرکزی توانسته است با وجود همه فشارها و عوامل واقعی و روانی، بازار ارز را مدیریت و جهش نرخ دلار را مهار کند. اینکه برخی تصور کنند که جهش ارزی خواهیم داشت، باید تاکید کنم که اینگونه نیست و بازار ارز تحت مدیریت بانک مرکزی قرار دارد.
 
به گفته این تحلیلگر مسائل مالی، در حقیقت یک نهادی وجود دارد به اسم بانک مرکزی که در زمان مناسب وارد می‌شود و بر اساس سیاست‌های کارشناسی و فنی خود، جهش ارزی را مهار و کنترل می‌کند. در مدت یک ساله اخیر نیز، اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت و کنترل نرخ ارز مؤثر واقع شده است.
 
وی این نکته را نیز افزود که بانک مرکزی یک خط قرمزی را در بازار ارز دارد که اجازه نمی‌دهد تا نرخ ارز از یک محدوده مشخصی بالاتر برود و از این طریق، کنترل بازار ارز را در اختیار دارد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->