واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

پلاک‌های رُند خودرو دیگر تخصیص داده نخواهد شد

  • کد خبر: ۱۹۳۰۴۴
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
پلاک‌های رُند خودرو دیگر تخصیص داده نخواهد شد
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: تخصیص پلاک رند برای وسائل نقلیه به خصوص خودروها به طور کامل مسدود شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سیدکمال هادیانفر درباره خرید و فروش پلاک‌های به اصطلاح خاص و لاکچری اظهار داشت: به هیچ وجه پلیس چیزی به نام پلاک رند و پلاک لاکچری ندارد و تخصیص این نوع پلاک‌ها به طور کامل مسدود شده است.

وی ادامه داد: همه پلاک‌ها فارغ از نوع خودرو با هر میزان ارزش مادی، به طور اتفاقی و سیستمی صادر می‌شود و چاپ یا اختصاص پلاک به طور کامل از حالت دستی خارج شده است.

به گفته رئیس پلیس راهور فراجا، سامانه‌های چاپ پلاک با ورود اطلاعات وسیله نقلیه، پلاک آن را به طور تصادفی انتخاب خواهند کرد. 

سردار هادیانفر درباره نصب پلاک‌های رند خودروهای دیگر بر روی خودروهای به اصطلاح لاکچری هم گفت: این عمل کاملاً خلاف قانون است و در صورت مشاهده، خودرو توقیف و با متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی اضافه کرد: پلاک‌های رند در لیست سیاه قرار دارد و از فرایند تخصیص خارج شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->