واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

وحیدی: شاهد تغییرات اساسی در معادلات منطقه‌ای هستیم

  • کد خبر: ۱۹۳۱۲۲
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
وحیدی: شاهد تغییرات اساسی در معادلات منطقه‌ای هستیم
وزیر کشور در نشستی با فعالان حوزه فلسطین با بیان اینکه یک تغییر اساسی در معادلات منطقه‌ای در حال رخ دادن است، تصریح کرد: درست است که وقایع اخیر در منطقه‌ای به وسعت ۳۵۰ کیلومتر رخ می‌دهد، اما تحولات عمیق فرهنگی را شکل داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور شامگاه دوشنبه در نشستی با فعالان حوزه فلسطین، با بیان اینکه این یک سنت الهی است که مسیر حق با استقامت هموار شود، گفت: از روزی که انقلاب اسلامی پیروز شد تا امروز به جلو رفته ایم و هیچ گاه به عقب نرفته ایم هرچند که مشکلات و سختی وجود داشته است.

وی با یادآوری واقعه عاشورا اظهار کرد: همه پیروزی‌های ما از قِبَل آن واقعه جانگداز و سخت است و اسلام ناب، پس از این واقعه جاودانه شد.

وزیر کشور با بیان اینکه پیروزی‌های فلسطین با ایستادگی و مقاومت مردم مظلوم آن سرزمین آغاز شد، ادامه داد: این مقاومت معجزه آفرید. وعده قرآن است که اگر صبر و مقاومت کنید به پیروزی خواهید رسید و امروز یک نمود بسیار بارز آن، فلسطین است.

وحیدی بیش از ۱۰ هزار شهید که نیم بیشتر آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، نمونه بارز سبعیت رژیم صهیونیستی دانست و در عین حال اظهار کرد: این همه بمب بر سر مردم ریخته می‌شود، اما همچنان شاهد استقامت مردم مظلوم، اما مقاوم غزه هستیم و مظلومیت کودکان فلسطینی و کشته شدن ۵ هزار کودک، قطعا رژیم صهیونیستی را سرنگون خواهد کرد.

وزیر کشور بر ضرورت همکاری کشور‌های اسلامی برای تحریم رژیم صهیونیستی تاکید کرد و از کشور‌های همسایه فلسطین خواست مرز‌های خود را برای امدادرسانی به مردم مظلوم غزه باز کنند.

وحیدی با بیان اینکه یک تغییر اساسی در معادلات منطقه‌ای در حال رخ دادن است، تصریح کرد: درست است که وقایع اخیر در منطقه‌ای به وسعت ۳۵۰ کیلومتر رخ می‌دهد، اما تحولات عمیق فرهنگی را شکل داده است.

وی افزود: این تحول عمیق در حال شکل گرفتن است و محدود به آن سرزمین نیست. تظاهرات علیه رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های مهمی، چون هاروارد و آکسفورد یکی از جلوه‌های این تحول است.

وزیر کشور با یادآوری بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اینکه شکست رژیم خبیث شیطانی، جبران‌پذیر و ترمیم‌پذیر نیست، اظهار کرد: فلسطین همیشه برای جمهوری اسلامی ایران در اولویت بوده است و امروزه هم از اهمیت بالاتری برخوردار است.

وحیدی پیگیری کار در حوزه حقوقی و بین المللی را بسیار مهم دانست و گفت: نباید گذاشت این مظلومیت از جلوی وجدان بشری دور شود.

وی آگاه ساختن افکار عمومی جهانی نسبت به جنایات صهیونیستی را دیگر موضوعی دانست که فعالان حوزه فلسطین باید به آن بپردازند و در این زمینه اقدامات رسانه‌ای را مهم دانست.

وزیر کشور از تلاش‌های زنان و بانوان ایرانی در این مساله هم قدردانی کرد و گفت: خواهران ما در این مساله بسیار خوب، اقدام کرده اند و پیشرو بوده اند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد به حق خون‌های ریخته شده کودکان و زنان مظلوم غزه، هرچه سریعتر شاهد فروپاشی رژیم منحوس صهیونیستی، حامی آن یعنی رژیم آمریکا و استکبار جهانی باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->