حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: ۲۰ درصد انتخابات امسال الکترونیکی برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۱۹۳۴۷۷
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
وزیر ارتباطات: ۲۰ درصد انتخابات امسال الکترونیکی برگزار خواهد شد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در قانون برنامه هفتم توسعه برای اتصال و برخورداری تمامی ساختمان‌های کشور با این فناوری تا پایان برنامه هفتم، هدفگذاری انجام شده است که انقلابی را در صنعت ارتباطات کشور بوجود خواهد آورد و زیرساخت توسعه کشور حداقل در نیم قرن آینده است.

به گزارش شهرآرانیوز عیسی زارع پور پنجشنبه ۱۸ آبان‌ماه در حاشیه آیین افتتاح پروژه فیبر نوری FTHH منازل و کسب و کار‌های ساوه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به صنعتی بودن استان مرکزی اظهار کرد: استان مرکزی یک استان پهناور، صنعتی و استراتژیک در کشور است و نیازمندی‌های صنعتی، علمی و فناورانه استان ایجاب می‌کند که زیرساخت‌های ارتباطی آن توسعه پیدا کند.

وی با اشاره به افتتاح پروژه فیبر نوری FTHH منازل و کسب و کار‌های ساوه گفت: در ساوه به عنوان نخستین شهرستان استان مرکزی این طرح بزرگ افتتاح شد و از امروز مردم این شهر در صورت تمایل با ارائه درخواست می‌توانند از سرویس فیبر نوری ظرف یکماه در مقابل درب منزل خود بهره‌مند شوند و این کار به مرور برای سایر شهر‌های استان نیز انجام خواهد شد.

وی افزود: در پروژه فیبر نوری FTHH منازل و کسب و کار‌های ساوه سرعت‌های تا چندصد مگابیت برثانیه حتی تا هزار مگابیت بر ثانیه فراهم شده که این میزان حدود ۸۰ برابر سرعت ارتباطات ثابتی است که در کشور وجود دارد و عملا جزو آخرین فناوری‌های روز دنیاست و امیدواریم تا پایان دولت، امکان دسترسی و برخورداری از چنین فناوری را برای تمامی خانوار‌های شهری کشور فراهم کنیم.

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به اینکه در آینده، فیبر‌های نوری اتوبان‌های جدیدی هستند که ارتباطات مردم را برقرار می‌کنند و از آنجاکه امور زندگی جامعه بشری، دیجیتالی و مجازی خواهد بود، این زیرساخت تسهیل کننده زندگی مردم می‌شود، اظهار کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه برای اتصال و برخورداری تمامی ساختمان‌های کشور با این فناوری تا پایان برنامه هفتم هدفگذاری شده است که انقلابی را در صنعت ارتباطات کشور بوجود خواهد آورد.

وی با بیان اینکه پروژه فیبر نوری زیرساخت توسعه کشور حداقل در نیم قرن آینده است، گفت: اجرای پروژه فیبر نوری در سراسر استان مرکزی می‌تواند کمک کند که استعدا‌های استان در مسیر شکوفایی قرار گیرد و نقش موثری در اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

عیسی پور در حوزه توسعه خدمات ارتباطی در روستا‌ها گفت: قریب به ۹۴ درصد خانوار‌های روستایی بالای ۲۰ خانوار کشور با اینترنت پرسرعت به شبکه متصل هستند که این میزان در ابتدای دولت حدود ۸۰ درصد بود. بیش از پنج هزار و ۴۰۰ روستا طی دو سال گذشته به شبکه متصل شدند که سهم استان مرکزی حدود ۱۶۰ روستا بوده است و تا پایان سال تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پرسرعت برخوردار خواهند شد که نقش موثری در ماندگاری مردم در روستا و رونق و آبادانی و نیز تقویت زیرساخت‌ها داشته و مهاجرت معکوس را رقم خواهد زد.

وی در خصوص زیرساخت‌های انتخابات نیز گفت: براساس قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی برای اولین بار وزارت ارتباطات نیز جزو ستاد اجرایی انتخابات کشور شده است و این وزارتخانه وظیفه تضمین ارتباطات پایدار و با کیفیت را در طول انتخابات برعهده دارد.

وزیر ارتباطات با اشاره به برگزاری ۲۰ درصد انتخابات امسال به شکل الکترونیک گفت: نقش زیرساخت ارتباطی در انتخابات بسیار مهم است و سازوکار برخورداری از زیرساخت پرسرعت، با کیفیت و امن در طول برگزاری انتخابات دیده شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->