شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

فراخوان دوباره برای مسکن خبرنگاری

  • کد خبر: ۱۹۳۶۶۵
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹
فراخوان دوباره برای مسکن خبرنگاری
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از احتمال صدور فراخوان مجدد برای مسکن خبرنگاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشاد مهدی‌پور در پاسخ به این سوال که خبرنگارهایی که موفق به ثبت‌نام برای مسکن خبرنگاری نشدند چه اقدامی باید انجام دهند؟ اظهار داشت: حدود ۵ هزار نفر از خبرنگارهایی که عضو سامانه جامع رسانه و نیز صندوق هنر بودند برای مسکن ملی معرفی شدند و تشخیص داده شد که مشمول هستند؛ از اینها حدود ۱۰ درصد روزنامه‌نگارند که نیمی از آنها در پایتخت حضور دارند.

وی گفت که برای این خبرنگاران پیامک ارسال شده و هم‌اینک در حال انجام فرآیند کاری خود هستند. اینها افرادی هستند که ارزیابی و مشمولیت آنها برای برخورداری از مسکن از طریق صندوق اعتباری هنر صورت گرفته است.

به گفته مهدی‌پور، مدارک این خبرنگاران تکمیل است و مشمول دریافت مسکن در قالب مسکن ملی شده‌اند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا امکان ثبت‌نام خبرنگارانی که به تازگی عضو صندوق اعتباری هنر شده‌اند برای مسکن ملی وجود دارد یا خیر گفت: به عنوان یک وعده قطعی نمی‌توانم بگویم اما بنای وزارت فرهنگ این است که این کار صورت بگیرد.

وی افزود: در دو سه هفته پیش در مجموعه پرند منطقه‌ای برای این کار گذاشته شد و در خیلی از جاهای کشور زمین‌هایی به منظور بهره‌مندی خبرنگاران از مسکن شناسایی شده است. به محض این که این زیرساخت‌ها و آمادگی‌ها فراهم شود فراخوان مجدد داده می‌شود.

مهدی‌پور گفت: از مجموع ۵ هزار نفری که مشمول شدند همگی ساکن تهران نیستند. حتی ۵۰۰ نفری که روزنامه نگار هستند نیمی در تهران و نیم دیگر در شهرستان‌ها سکونت دارند. هر کسی عضو صندوق هنر باشد می‌تواند ثبت‌نام کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->