موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش
سرخط خبرها

شکست مقابل سپاهان، خداحافظی گل‌محمدی را رقم می‌زند؟

  • کد خبر: ۱۹۳۸۳۵
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
شکست مقابل سپاهان، خداحافظی گل‌محمدی را رقم می‌زند؟
پیشگسوت پرسپولیس گفت: اگر پرسپولیس سپاهان را شکست ندهد، گل‌محمدی باید به فکر رفتن باشد!

به گزارش شهرآرانیوز، ضیا عربشاهی در خصوص شرایط پرسپولیس در آستانه بازی با سپاهان اظهار کرد: پرسپولیس در ۳ بازی اخیر بردی به دست نیاورده و اکثر پیروزی‌های این تیم در فصل جاری اقتصادی هم بوده است. در یک مقطع بحث اعتراض به نگرفتن پاداش‌ها مطرح شد که به تیم ضربه زد و تأثیر منفی خودش را گذاشت. برخی می‌گویند قدیم در فوتبال پول نبود، ولی من می‌گویم پول بود، اما ما به عشق پرسپولیس بازی می‌کردیم. حالا خیلی چیز‌ها تغییر کرده است.

وی تأکید کرد: برخی از تصمیماتی که گرفته می‌شود، توهین به شعور هواداران است. شهاب زاهدی زمانی که گل نمی‌زد به شکل مرتب بازی می‌کرد، ولی بعد از درخشش در پرسپولیس و زدن چند گل حساس به یکباره نیمکت نشین شد. چرا بازیکنی که گل می‌زند و شرایط خوبی دارد روی نیمکت می‌نشیند، ولی مهاجمی که آماده نیست بازی می‌کند؟ واقعاً در پرسپولیس چه می‌گذرد که شاهد چنین اتفاقات عجیبی هستیم؟ این کار‌ها بی‌احترامی به هواداران پرسپولیس است.

عربشاهی گفت: پرسپولیس نیاز به آرامش دارد، ولی یک روز می‌بینیم بازیکنان اعتصاب می‌کنند و روز دیگر حاشیه جدید ایجاد می‌شود. از طرفی بازیکنان باید مواظب نوع صحبت کردن‌شان باشند، علیرضا بیرانوند دروازه‌بان خوب و با کیفیتی است، ولی چرا باید بگوید ما باعث شدیم تا بازیکنان دیگر دستمزد میلیاردی بگیرند؟

پیشکسوت پرسپولیس خاطرنشان کرد: پرسپولیس بازیکنان با کیفیت و گران قیمتی دارد و همه هواداران هم انتظار دارند که تیمشان هم خوب فوتبال بازی کند و هم خوب نتیجه بگیرد. زمانی که در پرسپولیس بازی می‌کردم در ۱۳ سال فقط ۷ باخت داشتیم و در زمین مسابقه می‌جنگیدیم تا شکست نخوریم.

عربشاهی در خصوص دیدار حساس فردای پرسپولیس برابر سپاهان اظهار کرد: سپاهان بعد از اتفاقات بازی با الاتحاد و حکمی که صادر شد از لحاظ روحی به هم ریخت، ولی در آخرین بازی یک برد روحیه بخش برابر تیم ازبکستانی به دست آورد. با اینکه پرسپولیس در خانه حریف بازی می‌کند، اما امیدوارم نمایش تدافعی نداشته باشد. بهترین دفاع، حمله است و پرسپولیس نباید برابر سپاهان محتاط و ترسو بازی کند. سپاهان در عمق خط دفاعی آسیب‌پذیر است و مدافعان این تیم جدا از اینکه کُند هستند، در حفظ توپ هم مشکل دارد. اگر پرسپولیس در حمله پرتعداد باشد می‌تواند سپاهان را شکست دهد.

وی گفت: هواداران پرسپولیس عادت ندارند که تیمشان در سه یا چهار بازی پیاپی به برد نرسد. یحیی گل‌محمدی در مورد کوچینگ و تعویض‌ها باید تغییراتی را در تفکراتش ایجاد کند تا این ذهنیت به وجود نیاید که سقف مربیگری او در پرسپولیس پُر شده است. اگر پرسپولیس سپاهان را شکست ندهد، گل‌محمدی باید به فکر رفتن باشد!

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->