وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعداد ثبت نام‌ها برای مجلس خبرگان به ۵۱۰ نفر رسید

  • کد خبر: ۱۹۴۰۰۱
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
تعداد ثبت نام‌ها برای مجلس خبرگان به ۵۱۰ نفر رسید
سخنگوی ستاد انتخابات کشور آمار ثبت نام قطعی داوطلبان برای انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را ۵۱۰ تن اعلام کرد و گفت: پرونده های تشکیل شده از هر داوطلب امروز (یکشنبه ۲۱ آبان ماه) برای بررسی به شورای نگهبان ارسال می شود.

به گزارش شهرآرانیوز محسن اسلامی اظهار کرد: با تمهیدات انجام شده در ستاد انتخابات وزارت کشور و فرمانداری‌های مراکز استان‌های سراسر کشور ثبت نام از داوطلبان ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری طبق زمان بندی مشخص شده در قانون با موفقیت به پایان رسید و در مجموع ۵۱۰ نفر از سراسر ایران اسلامی موفق به ثبت نام قطعی شدند که ۴۸ درصد آنان برای نخستین بار در این انتخابات شرکت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه داوطلبان حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری از ۱۴ آبان لغایت ۲۰ آبان فرصت داشتند با مراجعه حضوری به فرمانداری‌های مراکز استان و ستاد انتخابات وزارت کشور درخواست و مدارک لازم را ارائه کنند، افزود: وزارت کشور تهمیدات لازم را بر اساس قانون انجام داد و این مرحله از فرایند برگزاری انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید.

وی با اشاره نحوه ثبت نام و ارائه مدارک مورد نیاز داوطلبان که پیش از این نیز اطلاع رسانی شده بود، گفت: در این دوره قانون گذار شرط سنی حداقل ۴۰ سال را برای داوطلبان ثبت نام مجلس خبرگان رهبری لحاظ کرده بود و همچنین اصل مدرک تحصیلی سطح چهار حوزه هم به عنوان یکی از شرایط دیگر این قانون مورد تاکید قرار گرفته که در فرآیند ثبت نام مورد توجه و تاکید بوده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در مورد ادامه روند انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: فرآیند اجرایی کار به این صورت است که برای هر داوطلب در ستاد انتخابات یک پرونده تشکیل شده و امروز (یکشنبه ۲۱ آبان ماه) کلیه پرونده‌های ۵۱۰ نفر برای شورای نگهبان ارسال می‌شود و این شورا نیز فرایند بررسی احراز صلاحیت‌ها و دیگر موارد را براساس قانون انجام خواهد داد.

اسلامی در مورد ترکیب سنی داوطلبان نیز گفت: آمار نشان می‌دهد داوطلبان ۴۰ تا ۵۰ سال ۳۴ درصد، ۵۰ تا ۶۰ سال ۳۰ درصد، ۶۰ تا ۷۰ سال ۲۶ درصد و بالای ۷۰ سال ۱۰ درصد را تشکیل می‌دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: ۵۲ درصد از داطلبان سابقه حضور در انتخابات‌های قبلی مجلس خبرگان رهبری را داشته اند و ۴۸ درصد نیز برای نخستین بار هست که در جمع داوطلبان این مجلس قرار می‌گیرند.

اسلامی با اشاره به اینکه تعداد ۶۵ نفر از نمایندگان مجلس خبرگان فعلی (دوره پنجم) نیز در جمع داوطلبان انتخابات برای ششمین دوره مجلس خبرگان مشاهده می‌شوند، گفت: ۵۲ درصد از جمع داوطلبان ثبت نامی سابقه ایثارگری دارند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهار ساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->